Acasă Actualitate Aurelian Bădulescu îl denunță pe Dragnea: românii au fost gazați pe 10...

Aurelian Bădulescu îl denunță pe Dragnea: românii au fost gazați pe 10 august ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa

DISTRIBUIȚI

„Să spună Carmen Dan de câte ori a vorbit la telefon în seara zilei de 10 august cu Liviu Dragnea, după ora 8 seara!”, a declarat Aurelian Bădulescu la Realitatea TV.

Viceprimarul Capitalei consideră că vinovăția nu este din partea Jandarmeriei și că ministrul de Interne a știut ce urmează să se întâmple și a lăsat ca lucrurile să se întâmple.

„Întrebați-o pe Carmen Dan de ce nu a ieșit nici pe 9 și nici pe 11 august să facă declarații?”, a spus Bădulescu.

Liviu Dragnea a dorit „să pună românii împotriva românilor, ca să-și rezolve el problemele cu ordonanța”, este acuzația făcută de Bădulescu.

„Erau persoane din anturajul ministrului de Interne care ne vizitau des în zona în care ne aflam noi. Vă spun că una din acele persoane este deja pusă sub acuzare. Vă dezvălui că nu mai e secretar de stat la MAI, ci a fost mutat, ţineţi-vă bine, la Ministerul Apărării! Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ce s-a întâmplat în 10 august. A vrut să pună românii împotriva românilor, ca să-şi rezolve el problemele cu ordonanţa”.

3 COMENTARII

  1. Gazați? Mai ai puțin și afirmi că au fost băgați la Aushwitz. Ai văzut ce este la Paris? Jandarmii lor au fost inculpați pentru intervenție? Ori ețti dus cu pluta, ori rău intenționat. Eu înclin către a doua opțiune.

    • DEX: GAZÁT, -Ă, gazați, -te, adj. (Adesea substantivat) Intoxicat, asfixiat cu gaze. – V. gaza. Cf. fr. gazé. Studiați câte sute de persoane pașnice au fost intoxicate cu gaze pe 10 august. În plus, Bădulescu este psd-ist de-al dvs. Certați-vă cu el, de ce „ucideți” mesagerul?

  2. Problema nu e interventia jandarmilor, daca ordinele le dadeau persoanele abilitate de lege. Problema o reprezinta ordinul de reprimare dat de persoane care nu aveau calitatea prevazuta de lege. Adica exact ce spune Badulescu, ca ar fi fost Dragnea, care ca presedinte de partid si de camera deputatilor nu avea voie sa dea ordine jandarmilor, ceea e legal reprezinta un abuz de putere. Tocmai de aceea a fost balamucul de pe 10 august, pentru ca instaurarea ordinii in loc sa o dirijeze jandarmii a dirijat-o Dragnea. S-a vazut ce a iesit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.