Acasă Actualitate Averea lui Omar Hayssam, scoasă la licitație de către DIICOT

Averea lui Omar Hayssam, scoasă la licitație de către DIICOT

DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT au făcut joi publică lista cu activele lui Omar Hayssam asupra cărora a fost instituit sechestru asigurator, în dosarele în care este judecat. După ce vor fi evaluate, activele vor fi scoase la licitație publică.
Activele omului de afaceri Omar Hayssam asupra cărora oamenii legii au instituit sechestru asigurator vor fi vândute prin licitație publică, iar sumele astfel obținute vor fi folosite în totalitate pentru achitarea datoriilor către creditori, după ce instanța de judecată va dispune anularea contractelor frauduloase, anunță DIICOT.
Omar Hayssam a fost trimis în judecată în patru dosare penale ale DIICOT, instanțele de judecată pronunțând condamnarea inculpatului la pedepse cu închisoarea în trei dintre aceste cauze, iar a patra cauză se află pe rolul Tribunalului București.
În dosarele în care s-au produs prejudicii materiale, procurorii au dispus măsuri asiguratorii, în vederea recuperării prejudiciilor și a confiscării.
Printre activele sechestrate se numără conturi, terenuri, imobile – din Otopeni, Timișoara, Nehoiu, Vatra Dornei, dar și o serie de utilaje din cadrul firmelor deținute de Omar Hayssam.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.