Acasă Actualitate Avertizare cod galben de ninsori și viscol, în București și 16 județe...

Avertizare cod galben de ninsori și viscol, în București și 16 județe din sudul și vestul țării

DISTRIBUIȚI

Capitala și 16 județe din sudul și vestul țării vor fi sub avertizare cod galben de ninsori și viscol de marți, ora 20.00, până miercuri, la ora 14.00. Potrivit avertizării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, de marți, ora 20.00, până miercuri, la ora 14.00, în Banat, Oltenia și vestul Munteniei, precum și în Munții Banatului și zona Carpaților Meridionali va ninge, iar local și temporar vântul va avea intensificări, viscolind zăpada. Cantitățile de precipitații vor depăși 15 – 20 de litri pe metru pătrat, iar stratul de zăpadă va fi consistent.
În centrul și estul Munteniei, inclusiv în zona municipiului București, ninsorile vor fi slabe cantitativ, dar vântul va avea intensificări cu viteze de 50-55 de kilometri pe oră și temporar 65-70 de kilometri pe oră.
Avertizarea cod galben a fost emisă pentru București și județele Ilfov, Buzău, Prahova, Dâmbovița, Giurgiu, Teleorman, Argeș, Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Hunedoara și sudul județului Sibiu.

Olga Dumitrescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.