Acasă Actualitate Aveți o problemă birocratică în Sănătate? Ministrul Bodog și șeful CNAS vă...

Aveți o problemă birocratică în Sănătate? Ministrul Bodog și șeful CNAS vă invită să le scrieți pe adresele personale de e-mail

DISTRIBUIȚI

Cazul jurnalistei Magda Vasiliu care a criticat legile birocratice românești a lansat o amplă dezbatere inclusiv în ședința de guvern unde premierul s-a enervat când ministrul Bodog i-a spus că acest caz se va rezolva. Tudose i-a cerut ministrului Bodog să îmbunătățească sistemul și nu să rezolve cazuri punctuale. Bodog și preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) Marian Burcea au dat imediat interviuri. Burcea a explicat la Mediafax că „potrivit legii, pentru copiii de peste şapte ani, mama nu mai beneficiază de concediu medical, decât dacă cel mic are un handicap şi înţeleg că băieţelul despre care vorbim are opt ani. Trebuie să demonstrăm că are un handicap pe nişte hârtii. Vreau să nu se interpreteze greşit, facem tot ce este posibil, dar trebuie să respectăm nişte reguli. Doamna are nevoie de concediu medical şi dacă mă întrebaţi pe mine, handicap mai mare decât boala asta nu cred că există, vorbesc în calitate de medic. Eu vreau date corecte de la familie ca să putem rezolva repede situaţia. Este uşor de spus că nu îi dăm concediu pentru că acel copil are mai mult de şapte ani, dar haideţi să vedem în ce condiţii se poate rezolva, cum îi putem ajuta. Trebuie să demonstrăm cât mai rapid că acest copil are un handicap”. Bodog a promis joi seară, la Antena 3, că va lua măsuri să nu se mai întâmple astfel de lucruri pe viitor: „Am discutat cu mama copilului în cursul zilei. Mi-a relatat exact situația, mi-a spus că a trimis o serie de documente. Cineva i-ar fi spus că trebuie să aducă și copilul ca să certifice un oncolog situația(…). L-am asigurat pe domnul premier că împreună cu șeful CNAS vom verifica toată această procedură și toate prevederile legale cu privire la această situație”, a spus ministrul Sănătății, joi,la Antena 3.

Totodată și Bodog și Burcea și-au făcut publice la Antena 3 adresele personale de e-mail unde oamenii cu probleme birocratice le pot scrie: ministru@ms.ro pentru Florin Bodog și mnburcea@gmail.com pentru Marian Burcea.

Așa că scrieți-le și dacă nu vă răspund, reclamați-i jurnaliștilor, să-i facem de rușine!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.