Home Actualitate Avocații i-au spus ”adio” lui MM Stoica

Avocații i-au spus ”adio” lui MM Stoica

DISTRIBUIŢI

Judecarea cererii lui Mihai Stoica de schimbare a regimului de executare a pedepsei a fost amânată, miercuri, pentru că avocații acestuia au reziliat contractul de reprezentare. În aceste condiții, instanța Judecătoriei Sectorului 5 a stabilit următorul termen pentru data de 14 mai.

Mihai Stoica a formulat, pe 8 aprilie, o cerere de schimbare a regimului de executare a pedepsei de trei ani și șase luni primite în dosarul transferurilor de jucători, în prezent acesta având regim închis.

Judecătoria Sectorului 5 trebuia să ia în discuție miercuri cererea lui Mihai Stoica, însă judecarea dosarului a fost amânată pentru că avocații acestuia nu au mai dorit să-l reprezinte, astfel că până la următorul termen, fostul manager al echipei Steaua trebuie să-și angajeze alți avocați.

Numele lui Mihai Stoica și cel al avocatei acestuia au apărut în referatul cu propunerea de arestare a judecătorului Stan Mustață, de la Curtea de Apel București, care trebuia să soluționeze dosarul în care fostul manager al FC Steaua a solicitat anularea condamnării primite în dosarul transferurilor. Potrivit referatului procurorilor, judecătorul Stan Mustață ar fi încercat să îi ceară lui Mihai Stoica bani pentru a da o decizie favorabilă.

În 25 aprilie, completul de judecată de la Curtea de Apel București, din care făcea parte și Stan Mustață, a declarat contestația în anulare a lui Mihai Stoica ca fiind admisibilă în principiu și a amânat judecarea cauzei pentru 23 mai.

Într-un alt dosar, Judecătoria Sectorului 5 ar fi trebuit să ia în discuție, tot miercuri, cererea lui George Copos – condamnat la trei ani și opt luni, în dosarul transferurilor – de schimbare a regimului de executare a detenției, acesta fiind încarcerat la Penitenciarul Rahova, în regim închis. și acest proces a fost amânat, pentru că la dosar nu a fost depusă decizia judecătorului delegat de la penitenciar, instanța stabilind termenul de judecată tot pe 14 mai.

Un alt condamnat în dosarul transferurilor de jucători, Gheorghe Popescu, care are de executat o pedeapsă de trei ani, o lună și zece zile, a formulat o cerere de schimbare a regimului, care ar fi trebuit să se judece marți, însă acest proces nu a mai avut loc pentru că Popescu și-a retras solicitarea.

Și Gigi Nețoiu, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare în dosarul transferurilor și încarcerat la Penitenciarul Craiova, a cerut instanței schimbarea regimului de detenție din închis în semideschis. Judecătoria Craiova ar urma să ia o decizie în acest sens la 8 mai.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.