DISTRIBUIȚI

Banca Națională a României dezaprobă ferm utilizarea de imagini și declarații mai vechi sau mai noi, scoase din context, ale unor specialiști BNR în spoturi de campanie electorală ale PSD.

BNR este o instituție apolitică, independentă și utilizarea abuzivă a unor asemenea declarații, care nu au conotație politică propriu-zisă, afectează statutul și neutralitatea instituției noastre.

BNR face un apel către toate partidele politice implicate în campania electorală să respecte caracterul apolitic al instituției și să nu utilizeze incorect și partinic puncte de vedere exprimate de diverși reprezentanți ai băncii, mai ales când acestea nu reflectă o abordare oficială asumată.

Toate analizele și punctele de vedere care reflectă poziția BNR se regăsesc în rapoartele și analizele publicate pe site-ul instituției sau în declarațiile de presă ale Guvernatorului.

1 COMENTARIU

  1. Uite cata ipocrizie marca BNR in acest an atat de dificil din toate punctele de vedere, exact la fel ca in anul 2008, cand in plina criza economica globala conducerea acestei institutii santaja de o maniera ordinara majoritatea parlamentara PSD pentru a nu li se taia si angajatilor acestei institutii salariile cu acel procent de 25 la suta aplicat la restul populatiei.
    Avem nevoie de o mana forte din partea politicului care sa le atraga atentia decidentilor din BNR ca daca vor sa faca politica sa fie imediat dati afara din aceasta institutie si trimisi sa faca campanie electorala in frunte cu intreaga conducere.
    In anul 2008 la fraeri li se taiau salriile iar angajatii lui Isarescu se bucurau de facilitati in dispret profund fata de sacrificiilor plebeilor acesti tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.