Acasă Actualitate Baronii locali fezandează subiectul amnistiei: Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie...

Baronii locali fezandează subiectul amnistiei: Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie

DISTRIBUIȚI

După președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan și preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, şi-a exprimat mirarea cu privire la interesul „chinuitor” faţă de problema amnistiei.

„Problema unei amnistii nu văd de ce chinuie atât de mult atâta lumea. În orice stat, ca urmare a faptului că apare un curent că numiţi cetăţeni care au greşit şi care sunt conştienţi că au greşit, statul acordă clemenţa sa. Nu înţeleg această tendinţă sângeroasă că trebuie băgaţi unii la puşcărie, fiind însuşită de o parte mare a opoziţiei care vede o metodă de a câştiga alegerile, altfel nu sunt în stare să propună nimic”, a spus Dumitru Buzatu marți la Digi24.

El a subliniat că a discutat de multe ori cu Paul Stănescu despre situaţia din închisori şi că niciodată acesta nu a fost împotriva unui asemenea act.

Ca să înțeleagă de ce infractorii trebuie băgați la pușcărie ar trebui ca Buzatu să mai lase alte activități care-l țin ocupat și să mai pună mâna pe o carte că noțiunea de justiție ca teorie prin care se administrează corectitudinea apare timpuriu chiar în Republica lui Platon, Buzatu fiind absolvent al Facultății de Filozofie înainte de 1989. E puțin probabil ca să-i fie atât de afectată memoria încât să nu-și mai amintească nimic din facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.