Acasă Politic Nu vom lăsa PSD să ne lege de glie

Nu vom lăsa PSD să ne lege de glie

DISTRIBUIȚI

Nu vom lăsa PSD să ne lege de glie

PSD încalcă legile Uniunii Europene cu privire la libera mișcare și vrea să ne interzică liberul acces de a munci oriunde în Europa, locul de unde românii pot afla ce înseamnă un trai decent, civilizat, fără grija zilei de mâine.

PSD știe că niciun diasporean nu votează cu ei, partidul penalilor, așa că încearcă să transforme România în feuda lui Dragnea, unde PSD decide cine are dreptul să plece ori să rămână.

Astfel de legi ar fi evident neconstituționale, iar USR e pregătit să lupte pentru dreptul românilor la libera circulație, în cazul în care declarațiile celor doi miniștri PSD de astăzi se transformă în legi.

Vrem ca românii să muncească în România, însă putem face asta doar prin dezvoltarea economică durabilă și renunțarea la incompetenții plantați de PSD în vârful statului, nu prin legi care să interzică libera circulație în Europa. Românii vor rămâne în România când se vor simți respectați aici, când vor exista condiții decente în spitale, vor circula pe drumuri moderne, iar copiii noștri vor învăța în școli bine dotate.

Nu vom lăsa PSD să ne lege de glie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.