Acasă Actualitate Basescu către un reporter de la Antena 3: Transmite stăp?â?Ñnilor tăi că...

Basescu către un reporter de la Antena 3: Transmite stăp?â?Ñnilor tăi că eu nu fac trafic de influență

DISTRIBUIȚI

Traian Băsescu s-a enervat duminică, atunci cånd a fost întrebat de reporterul Antenei 3 dacă a vorbit la telefon cu Emil Boc despre Monica Iacob Ridzi și a spus că el nu face trafic de influență, așa cum făcea Voiculescu.
„Domnule, te rog să transmiți stăpånilor de la Antena 3 că eu nu fac așa ceva. Trafic de influență facea Voiculescu cu pămånturile de prin București. Eu sunt Traian Băsescu, președintele Romåniei. Nu fac ceea ce postul vostru a mințit ieri seară (såmbătă n.r.)“, a fost răspunsul pe care i l-a dat președintele reporterului Antena 3.
Traian Băsescu a participat duminică, împreună cu soția sa, Maria Băsescu, la festivalul „Bujorul de Munte“ din județul Sibiu, unde a måncat bulz și a petrecut cu localnicii de la Gura Råului.
Președintele Traian Băsescu le-a urat sibienilor care au participat ieri la festivalul „Bujorul de munte“ să trăiască bine, dar le-a spus și că frumusețea rară a bujorului de munte pe care îl serbează îi caracterizează.
„M-am bucurat să văd că în centrul satului este păstrat încă obiceiul popular. Sărbătoarea asta are deja vechime, șase ani, deja merge în picioare. Astfel de sărbători ne fac să fim împreună. Vrem să fim împreună atunci cånd ne bucurăm și cånd ne bat vremuri grele. Pe noi nu ne bat vremuri grele, dar este bine să fim împreună. M-a bucurat mult invitația primarului și o să vin și la anul cu multă plăcere“, a declarat președintele la festivalul „Bujorul de munte“, de la Gura Råului, județul Sibiu.
Președintele i-a rugat pe localnici să păstreze tradiția așa pentru că nu au nevoie de industrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.