Acasă Actualitate Becali a ținut primul discurs în Parlamentul European

Becali a ținut primul discurs în Parlamentul European

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali a susținut luni primul său discurs în Parlamentul European, în calitate de membru în Comisia pentru comerț internațional. Discursul a fost citit de Gigi Becali de pe o foaie de hårtie în limba romånă și a durat 52 de secunde chiar dacă acesta avea la dispoziție 1 minut, după cum se precizează pe site-ul Parlamentului European. Misiunea a părut destul de dificilă pentru proaspătul europarlamentar romån, care a fost vizibil stăpånit de emoții.
„Aș dori să vă vorbesc astăzi despre un proiect european, «Vocea tinerilor», pe care am onoarea să fiu rugat să îl patronez. Obiectivul acestui proiect, la care participă tineri din toate statele membre, este ca ei să identifice și să ofere soluții la problemele sociale cu care se confruntă. Vă rog, domnule președinte, și pe dumneavoastră, dar și pe domnul președinte al Comisiei Europene, să ne aplecăm cu mai multă atenție asupra propunerilor pe care ni le fac.
Noi avem responsabilitatea, în aceste vremuri dificile, să garantăm Europei, dar și mai ales tinerilor europeni o șansă clară. Generația mea a avut șansa de a participa la reconstrucția Europei unite, tinerii au dreptul ca Europa de azi, dar mai ales Europa de måine să fie cea pe care ei o imaginează. Vă mulțumesc, așa să ne ajute Dumnezeu!“, a încheiat Becali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.