Acasă Actualitate Becali povestește cum îl certa Firea când îl critica pe Dragnea: „nu...

Becali povestește cum îl certa Firea când îl critica pe Dragnea: „nu e corect ce faci, l-ai întâlnit la noi în casă şi e prietenul nostru”

DISTRIBUIȚI

Naşul Gabrielei Firea, Gigi Becali, a povestit cum a ajuns primarul Capitalei să intre în război cu Dragnea, la Digisport.

„Când îl atacam eu pe Dragnea, mi-a spus fina: „nasule, nu e corect ce faci că l-ai întâlnit la noi în casă şi e prietenul nostru” (…) De ziua mea (n.r. 25 iunie) i-am spus cum poate să stea în minciună atâta timp? Mi-a zis că e adevărat, că minte (…) Nu te-a băgat el acolo, ci PSD (…) Voi sunteţi părtaşi la distrugerea unei ţări.

I-am zis, „fino, tu eşti în CEX, tu faci parte din ăia 65 de oameni care sunteţi părtaşi la sărăcia României, la moartea săracilor, a copiilor. O să dai răspuns la judecată. Aşa te învaţă biserica?” Până la urmă a luat atitudine. „Nu o să mint toată viaţa pentru că am fost aleasă într-o funcţie pe care o şi meritam”, a zis ea (…) S-a eliberat de adevăr şi asta mă bucură”, a declarat Becali, cofnorm digisport.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.