DISTRIBUIȚI

Document exploziv făcut public de jurnaliștii de la Realitatea. Sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, declara că de departe cel mai greu lucru pe care l-au avut de făcut jandarmii după intervenția de vineri seara de la protestul diaspora a fost să îi anunțe pe părinții jandarmeriței de 23 de ani care a fost lovită de protestatari că aceasta riscă să rămâna paralizată, fiind suspectă de fractură de coloană.

Informațiile furnizate de Militaru se dovedesc a fi false, după cum au demonstrat jurnaliștii de la Realitatea, care au publicat biletul de internare ale tinerei.

„Potrivit documentelor, femeia-jandarm mai avea un traumatism de coloană cervicală – deci nu o fractură! Ea mai avea și o contuzie toracică abdominală. Potrivit fișei, tânăra a ajuns la spital la 23.50 și a fost considerată urgență, nu pacient critic. În plus, medicii au mai scris la internare că tânăra neagă pierderea stării de cunoștință și că acuză dureri la nivelul coloanei cervicale”, susțin jurnaliștii de la Realitatea.

Biletul poate fi vizualizat aici.

Menționăm că în afară de agresorii jandarmeriței care nu sunt din diaspora, nu au mai fost reținute alte persoane.

2 COMENTARII

  1. păi, la ieșirea din spital a fugit ” în pas alergăreț” spre mașină, zveltă și grațioasă ca o căprioară ! n-avea nici pe dracu’, nu mă înțelegeți greșit, mă bucur că este ok dar a fost o manipulare furibundă cu starea ei de sănătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.