Acasă Politic Ieșit din arestul preventiv și sătul de atâta muie, președintele PSD Neamț...

Ieșit din arestul preventiv și sătul de atâta muie, președintele PSD Neamț Ionel Arsene se roagă de Iohannis și Cioloș: „da’ nu vreți voi să vă muiți între voi?”

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene a fost arestat preventiv la cererea DNA pentru șpagă. Președinte al PSD Neamț și al Consiliului Județean, Arsene este judecat deja în două dosare de corupție și e disperat de perspectiva pușcăriei a glăsuit și el pe contul său de Facebook:
„Bun… deci preocupat fiind până peste cap de revoltele voastre, locatarul de la Cotroceni v-a transmis din șemineu apelul prezidențial înregistrat (că doar el e cu bicla la munte) la continuarea protestelor. Cu asigurarea că el e cu sufletul alături de voi în piață așa că vă îndeamnă să ieșiți în continuare (pentru încă un mandat confortabil). USR-ul face mișto de el că e bronzat. Klaus vede un pericol în Cioloş iar Cioloş face ca ori de câte ori îl prinde pe Klaus la cotitura să-i dea în cap. Cei de la PNL sunt ofticaţi că USR iese mereu în faţă, sunt mai isterici şi se disociază de ei inventând alte tâmpenii şi mai mari. Şi în tot circul ăsta, în care doi pitici isterici care se urăsc între ei și se întrec în cretinătăţi, din cauză doar de Cotroceni şi orgoliile lor mărunte, ei cică sunt de fapt competitori ai PSD”, a scris, luni, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, pe contul său de Facebook.
Social-democratul care conduce și filiala județeană PSD Neamț a adăugat la finalul postării sale un îndemn obscen: „P.S. Bă băieți, da’ nu vreți voi să vă muiți între voi și să lăsați țara în pace?”.
Sunt disperați pesediștii că va lua Klaus al doilea mandat și că PSD în veci nu va mai pupa președinția României cu 3-4 milioane de votanți în diaspora?

4 COMENTARII

  1. Dupa ce ne-am convins de lovitura de stat din ’89 inca o data si am vazut ca, daca vrea, Puterea sterge 110 000 protestatari cu numai 1000 de jandarmi criminali, avem alte scenarii halucinante ca sa ne tina ocupati. Uitati-va in jurul vostru si identificati ce mai vor sa ascunda cu acest diversionism monstruos: febra porcina, arestarea lui Dragnea, parteneriatul cu rusii, vinzarea gazelor, injosirea si nimicirea spiritului civic si democrat al diasporei, si alte furturi, furturi, furturi. Nu va lasati inselati de aparente!

  2. Arsene „facalet”incearca preluarea Acumularii Izvorul Muntelui obiectiv de importanta nationala de catre C.J. Neamt si ulterior sa scoata pe felii parti din zonele de interes turistic catre mafiotii din Neamt si nu numai!!de asemenea pentru atingerea indirecta a acestui obiectiv a facut manevra cu schimbarea lui Vamanu de la Administratia Bazinala de Apa Siret Bacau si aducerea pe acesta functie a lui VLAD MARCOCI de la Piatra Neamt! Deasemena deja s-au facut listele cu lucrari de aparare la care se vor practica incredintari directe catre firmele care vor cotiza la PSD !Prea multe pretentii de la un fost „bisnitar” al orasului Tg. Neamt nu trebuie sa avem ca sa parafrazam pe un dascal al acestui specimen suburban!!

  3. Hihihi Arsene a dat ordin ca acei care nu se conformeaza sa fie demisi si uite asa la ordinul unui puscarias, Vamanu si Avram au fost executati. Nu uitati dragi cititori ca s-au dat hotarari guvernamentale de urgenta alocandu-se pentru refacerea zonelor afectate de inundatiile din iunie undeva la 50 milioane de euroi. Fac o prezicere ca firme din Neamt si Satu Mare si una din Iasi vor cam castiga aceste lucrari si nu oricum si nu oricum ci prin incredintare directa. Urmariti evenimentele si ma veti numi Maica Ghicitoarea hihihi

  4. Ultima lucrare evident cu incredintare directa sa fie pastrata pentru 2019 pentru ca puscariasii din Neamt sa poata lucra la terasamente, betoane pentru a mai scadea din condamnare ! Sef de coloana evident va fi Arsene ! Marcoci Vlad nici nu se mai duce la Bacau la serviciu la Bacau este transcendental!!! este vazut foarte des la Piatra si in locurile de taina ale PSD!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.