Acasă Actualitate Bode: intrarea în carantină a capitalei nu se bazează doar pe indicele...

Bode: intrarea în carantină a capitalei nu se bazează doar pe indicele 6

DISTRIBUIȚI

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a precizat luni că decizia ca Bucureştiul să intre în carantină nu se va baza doar pe coeficientul de 6 infectări cu SARS-CoV-2 la mia de locuitori.

„Nu doar indicele conduce la această decizie. Specialiştii spun foarte clar: sunt mai mulţi factori, printre care şi acest indice de peste 6 la mie, care pot conduce la o astfel de decizie. Aşadar, nu trebuie să ne grăbim, nu trebuie să dăm mesaje care eventual să inducă panică în populaţie, trebuie să fim foarte clari în declaraţii (…), dar dacă se va ajunge să depăşim indicele de 6 la mie, cu siguranţă, împreună cu DSU, cu toţi factorii implicaţi, vom lua o decizie, dar nu doar pe baza acestui indice”, a declarat Bode la Digi24.

1 COMENTARIU

  1. Dar 6 la suta este suficient pentru carantinarea Bucurestiului domnule Bode?,pentru ca dupa parerea mea matale nu spui adevarul folosindute de ceace spun uni specialisti ci mai degraba iti este frica(nu munai tie)de consecintele carantinari capitalei.
    Eu personal sper sa va iasa jocul asta la cacialma cum spun jucatori de poker si sa scada numarul bolnavilor de coronavirus din Bucuresti pentru ca altfel cu cat carantinati mai tarziu capitala pentru ca numarul infectatilor va creste continuu adica fortati fiind,cu atat mai multa apa la moara le dati PSDistilor si altora care de la alegerile de anul trecut doar asta isi doresc,sa cada guvernul nu de dragul romanilor asta se stie ci pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.