Acasă Actualitate Boicot la șpăgile către taximetriști după ce noul ministru al Dezvoltării a...

Boicot la șpăgile către taximetriști după ce noul ministru al Dezvoltării a compus o OUG care interzice serviciile de tip UBER

DISTRIBUIȚI

Noul ministrul al Dezvoltării, Vasile Suciu s-a gândit că a venit momentul să interzică serviciile de tip UBER, probabil după ce s-a făcut un sondaj prin care au înțeles că votanții PSD nu merg cu UBER iar cei care folosesc serviciile nu ies la vot că au altceva mai bun de făcut.

Așa că Vasile a inițiat un proiect de OUG în care se precizează că „este interzis transportul public, contra cost, de persoane cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie taxi valabilă sau copie conformă valabilă”. Cei care fac această activitate fără a avea autorizaţie vor fi sancţionaţi cu amenzi de până la 5.000 de lei. Astăzi, cei care efectuau în mod repetat transport public, contra cost, de persoane erau sancţionaţi cu amenzi de la 1.000 lei, la 5.000 lei, acum eliminându-se expresia „în mod repetat”, ceea ce era mai greu de probat.

Proiectul de OUG poate fi consultat AICI.

Deja pe internet s-au detașat două curente: unul care îndeamnă la boicotul taximetiștilor – „Mergem cu autobuzul, bicicleta sau pe jos” și unul care îndeamnă sănu se mai dea bacșiș taximetriștilor, oricât s-ar plânge aceștia și oricât l-ar cere.

1 COMENTARIU

  1. Mai PSD istilor de ce nu ii lasati pe romani sa aleaga traim intro economie de piata sau una comunista nu e lege pentru uber atunci dati puneti interesul clientului pe primul plan pentru ca cine da banu comanda muzica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.