Home Actualitate Bombă ”plantată” într-o scară de bloc în Drobeta-Turnu-Severin

Bombă ”plantată” într-o scară de bloc în Drobeta-Turnu-Severin

DISTRIBUIŢI

UPDATE Dispozitivul artizanal descoperit într-o scară de bloc din Drobeta Turnu Severin a fost ridicat de o echipă de genişti a SRI, specialiștii stabilind că acesta conţinea praf de artificii, și nu prezenta pericol de explozie.

Un dispozitiv artizanal exploziv a fost descoperit, joi, într-o geantă lăsată într-o scară de bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin, la fața locului intervenind polițiști, ofițeri de la Serviciul Român de Informații, precum și o echipă de la Craiova de la Brigada Antitero.

 

Un instalator care lucra pe scara unui bloc de pe strada Migdalului din apropierea Pădurii Crihala din Drobeta-Turnu-Severin a observat o geantă suspectă și a sunat imediat la numărul de urgență 112.

 

Astfel, la fața locului au ajuns agenți de la Poliția Județeană Mehedinți, de la Serviciile de Investigații Criminale, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, jandarmi, dar și ofițeri ai Serviciului Român de Informații și o ambulanță.

 

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că în geanta respectivă se află un dispozitiv artizanal exploziv.

 

De asemenea, la blocul respectiv a ajuns o echipă de la Craiova de la Brigada Antitero, care, la ora transmiterii acestei știri, face verificări în zona adiacentă locului în care a fost găsit dispozitivul suspect, care urmează să fie ridicat.

 

Circulația rutieră și pietonală în zonă este oprită, perimetrul fiind încercuit.

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.