Acasă Actualitate Bursă lunară de 1.000 de euro pentru olimpicii care aleg Universitatea Politehnica...

Bursă lunară de 1.000 de euro pentru olimpicii care aleg Universitatea Politehnica din București

DISTRIBUIȚI

În perioada de înscriere la concursul de admitere în ciclul de studii de licență 2018-2019 , Universitatea Politehnica din București vine în întâmpinarea candidaților cu noi oferte motivaționale menite să-i atragă, în număr cât mai mare, pe proaspeții absolvenți de liceu. Pentru olimpicii care vor decide să urmeze cursurile universitare ale UPB, oferta Universității este anul acesta una specială.

Astfel, pentru olimpicii care vor alege să urmeze cursurile de licență ale Universității Politehnica din București , conducerea prestigioasei instituții de învățământ superior a decis acordarea unei burse lunare, în valoare de 1.000 de euro. De menționat este faptul că, acești olimpici vor beneficia de această bursă specială pe toată perioada anilor de studii universitare din cadrul UPB.

Pe de altă parte, Universitatea Politehnica din București lansează anul acesta, prima agenție universitară de plasare a forței de muncă pentru a sprijini integrarea tuturor absolvenților săi pe piața muncii din România.

Denumită generic PoliJobs, agenția Universității Politehnica din București oferă servicii gratuite tuturor studenților și absolvenților UPB, în funcție de specializările acestora și de ofertele de muncă disponibile din partea companiilor de profil. Toate acestea în contextul în care cererea de ingineri pe piața muncii din România a fost anul acesta de 10.000 de locuri de muncă, iar numărul absolvenților UPB a fost de 3.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.