Acasă Actualitate CAB nu a reușit să proceseze nenumăratele cereri de adeziune sosite peste...

CAB nu a reușit să proceseze nenumăratele cereri de adeziune sosite peste vară la procesul cu mega-moscheea și a amânat cauza

DISTRIBUIȚI

Astăzi la Curtea de Apel București s-a desfășurat un nou termen în dosarul în care Cătălin Ioan Berenghi alături de Ioan Catalin Gornic, Calin Marincus si Todiras Octavian au cerut anularea Hotarării de Guvern 372/2015 semnată de Victor Ponta prin care România a  dăruit cultului musulman mai mult de un hectar de teren în Bdul Expoziției din Sectorul 1 pentru ca Turcia să poată construi o mega-moschee incluzând și o universitate islamică. Din cauza miilor de cereri de adeziune sosite peste vară la instanța bucureșteană, judecătoarea din dosar a amânat cauza. Până pe 23 mai, 51 de persoane trimiseseră cereri de intervenție în proces alături de cei patru activiști. Până la termenul din 9 iunie se adunaseră la instanță peste 8000 de cereri.
Astăzi în sala de judecată s-a constatat că cererile sosite peste vară nu au putut fi procesate și s-a acordat un nou termen de judecată.

CITEȘTE ȘI Cătălin Berenghi a reușit să scoată Ținutul Secuiesc de pe harta României afișată pe aplicația de navigație

„La termenul de astăzi  am aflat ca judecătoarea a fost promovata si a plecat la Inalta Curtea de Casație și Justiție. Astazi am aflat ca au fost depuse  peste 10 000 de cereri de interventie accesorii.
La acest termen au fost prezenți câteva sute de oameni, unii SOSIȚI SPECIAL din: Belgia, Irlanda, Italia și o doamna sosita chiar din Los Angeles. 
Romani și maghiari sosiți din Cluj, Oradea, Timișoara, Iași, au fost alături de noi.
 În timpul procesului,  au  fost primiți în sala,  în prima serie acei oameni care voiau sa depună noi cereri  accesorii,  după care prin rotație a fost primita toată lumea.
Doamna judecător ne-a comunicat faptul ca, atâta timp cât sosesc noi cereri accesorii, procesul propriu-zis nu va putea începe, fapt care pe noi ne avantajează.
Doamna judecătoare dorește ca toți intervenienti sa fie reprezentați de mine, fără ca unii dintre ei să-și poata susține singuri punctul lor de vedere.
În acest proces trebuie sa se facă auzita vocea poporului pentru a demonstra ca nu este doar un razboi personal, al nostru Berenghi Catalin, Gornic Catalin, Calin Marincus, Todiras Octavian.
A fost dat un nou termen (20-10-2017, ora 14:30 ), pentru alocarea unui grefier care se va ocupa de „OPISARE”, a tuturor intervenientilor și studierea dosarului de către  noua judecătoare. În acest moment este incerta situația cererilor de intervenție accesorie și se cauta o varianta pentru audierea doritorilor care doresc să-și susțină singuri cauza.
La ora 16:30, procesul nostru s-a încheiat. MERGEM PANA LA CAPĂT! Mesajul este clar: ROMANIA SPUNE NU MEGA MOSCHEII!!!! ”, ne-a declarat Cătălin Berenghi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.