Home Actualitate Candidaţi ai PSD filmați când împărțeau mită electorală. PNL face plângere penală

Candidaţi ai PSD filmați când împărțeau mită electorală. PNL face plângere penală

DISTRIBUIŢI

PNL Paşcani va face plângere penală împotriva conducerii PSD Paşcani pentru infracţiunea de oferire sau dare de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat.

„Imaginile surprise în această săptămână arată că PSD Paşcani nu se dezminte şi, sub masca unor acţiuni „filantropice” încearcă, în plină precampanie electorală, să corupă alegătorii.

Dacă săptămânile trecute au fost mai discreţi, organizând aşa zise pelerinaje la mănăstiri, săptămâna aceasta au lăsat deoparte orice prudenţă şi au luat cu asalt municipiul, împărţind, după liste, pachete cu alimente. Estimarea ar fi de 1200 de astfel de pachete.

După ce a ţinut oraşul în subdezvoltate timp de 30 de ani, astăzi, Dumitru Pantazi, mânat de frica faptului că în curând va trebui să dea socoteală pentru toate faptele sale şi în acelaşi timp orbit de lăcomia sa pentru pământ, este dispus să cheltuie sume ameţitoare, în speranţa că va mai păcăli încă o dată păşcănenii.

Coruperea alegătorilor este fapta penală, însă pentru Dumitru Pantazi încă o infracţiune nu mai contează şi sacrifică tineri din PSD care accepta să-şi compromită viitorul.

Pe 9 iunie, cetăţenii de bună-credinţă din Paşcani, cei mulţi şi tăcuţi vor alege progresul şi normalitatea, astfel încât politicienii de tipul lui Dumitru Pantazi să fie trimişi definitiv la groapa de gunoi a istoriei.”, anunță PNL

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.