Acasă Actualitate Cantecul de lebada al justitiarului ex-ministru al sanatatii

Cantecul de lebada al justitiarului ex-ministru al sanatatii

DISTRIBUIȚI


In timp ce zeci de candidati la rezidentiat petrec zilnic ore intregi in fata Ministerului Sanatatii contestand un examen de care atarna chiar viitorul lor, fostul interimar al sanatatii si seful (inca) autoritatilor de control, Ionel Blanculescu, sustine ca nici nu se pune problema anularii rezidentiatului intrucat nu exista probe concrete care sa dovedeasca fraudarea acestuia.

Contrar parerii tuturor specialistilor care au sustinut la unison ca punctajul maxim putea fi obtinut doar prin memorare, Blanculescu e de parere ca acestia au obtinut, de fapt, rezultate de exceptie, care merita felicitari – atat ale sale, cat si ale colegilor de generatie, multi ramasi in afara sistemului din cauza unui singur punct.

De asemenea, Blanculescu apreciaza, cu simtul deosebit al modestiei care il caracterizeaza, ca in cele 40 de zile de mandat a demarat cea mai ampla reforma sanitara din ultimii zeci de ani din Romania, dar si din indelungata perioada in care a fost ministru al controlului.

Probabil ca rezultatele la care face referire domnul ministru sunt cele apreciate de batranii care, dupa propriile aprecieri, -cand ma vad pe mine la televizor, pupa televizorul. Credeti-ma! Pe strada ma ia lumea de mana si imi spune <Bafta!>-. Batranii la care face referire Blanculescu sunt si cei care petrec ore in sir la cozile de la farmacii, asteptand, in afara mult doritelor -compensate-, si momentul in care justitiarul ex-ministru al sanatatii va reusi sa puna la punct -jaful- din Sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.