Acasă Actualitate Carmen Dan – declarație amenințătoare la adresa șefului Serviciului Omoruri care a...

Carmen Dan – declarație amenințătoare la adresa șefului Serviciului Omoruri care a avertizat că se va umple țara de criminali în serie

DISTRIBUIȚI

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat astăzi că șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Radu Gavriş, a acordat un interviu jurnaliştilor Digi24 pentru care nu a avut mandatul său și că și-a prezentat opinia personală. O declarație mai stupidă nici că putea face. Desigur că populația este interesată exact de opinia personală a celui care conduce Serviciul Omoruri și nu de poziția oficială a ministerului condus de o fostă secretară.
Sigură pe ea, Carmen Dan l-a amenințat voalat pe polițist: „trebuia să manifeste reținere pe acest subiect care presupune discuții în tema politicului ar fi trebuit să rămână ceea ce este: un polițist bun, un profesionist bun”. Serios? Dar acum nu va mai fi un polițist bun? O să-l dea afară? Sau ce?

Declarațiile polițistului date cu lacrimi în ochi au fost fără echivoc:
„Excluderea camerelor de supraveghere din mijloacele de probă ar duce înapoi sistemul judiciar cu 20 de ani. În anii 90, la începutul anilor 2000, orice faptă din spațiul public risca să rămână cu autor necunoscut. Pe scurt, un autor de omor, pedofil, orice infracțiune gravă cu care ne ocupăm și pentru care pot să vorbesc poate să rămână în continuare în libertate și să comită aceste fapte”, a spus comisarul Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, pentru Digi24.

„Vorbind concret pe speța de la metrou, ar fi fost foarte greu… Toate statele din UE alocă bani și resurse pentru a monta cât mai multe camere, pentru a putea sesiza, preveni și chiar a combate infracțiuni comise în spațiul public. Sunt și în București, nu atât de multe cât ne-am dori, nu atât de performante, dar sunt și ne ajută foarte mult. În ultimii șase ani de zile nu mai avem niciun omor cu autor necunoscut, toate omorurile au fost soluționate. În foarte multe din aceste cazuri ne-am bazat pe aceste camere. Sunt cazuri în care autorul a fost prins, reținut, arestat și condamnat și în care probatoriul s-a făcut în special pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere”, a adăugat comisarul.

2 COMENTARII

  1. Ce poate scoate pe gura analfabeta asta !? stie ea munca de politie, de investigatii? de informatii? ea a fost plantata de dragnea pentru a face jocurile PSD si de a proteja mafia PSD!

  2. Am lucrat ca ofiter operativ peste 30 de ani, in cadrul MAI si va pot confirma ca seful serviciului omoruri din capitala are perfecta dreptate. Aceste mijloace de probe, sunt foarte importante in prevenirea, sesizarea si combaterea infractiunilor de natura judiciara. D-na Carmen Dan, vremelnic ministru, la Interne , nu are nici o pregatire in aceasta profesie, este unsa in aceasta functie politic si ar trebui sa lase profesionistii sa vorbeasca ce e bine si ce nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.