Acasă Actualitate Carmen Dan s-a lăudat cu intriga sa de telenovelă dar Tudose e...

Carmen Dan s-a lăudat cu intriga sa de telenovelă dar Tudose e prea moale ca s-o demită

DISTRIBUIȚI

Într-o prostească declarație de presă, ministrul de Interne Carmen Dan a făcut rahatul praf. Încercând să demonstreze că nu l-a mințit pe premier, Carmen Dan a făcut, după părerea ei, o demonstrație logică, declarând în legatură cu numirea în fruntea Poliției a chestorului Cătălin Ionita:
„Am aici declarația lui că își dă acordul să accepte postul din fruntea Poliției în situația în care premierul ar fi acceptat propunerea de schimbare din funcție a lui Bogdan Despescu.
Acest acord a ajuns și la domnul premier.
Acordul a fost semnat de Cătălin Ioniță marți.
Chestorul Ionita m-a sunat apoi miercuri dimineață și mi-a comunicat toate acestea și îndoielile lui
De comun acord am hotarat să așteptăm decizia premierului.”, a declarat mulțumită de sine Carmen Dan.
Premierul, pe de altă parte, urma să ia decizia privind demiterea lui Despescu în ședința de guvern de la ora 13.00. și a acuzat-o pe Dan că l-a mințit.
Azi noapte, după declarațiile lui Carmen Dan, premierul a postat pe Facebook: „Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile.”

Așadar Carmen Dan, deși știa de dimineață că Ioniță nu mai vrea funcția, nu l-a informat despre acest lucru pe Mihai Tudose care dacă ar fi luat decizia să îl demită pe Despescu și să-l numească pe Ioniță s-ar fi făcut de tot râsul când acesta din urmă i-ar fi spus pas.
Cu toată această intrigă de doi lei, Tudose nu pare să aibă curajul să o demită pe Carmen Dan. Ce să facă? Ține și el de scaun cât poate!

 

1 COMENTARIU

  1. Nu inteleg cum a acceptat aceasta femeie functia de ministru la interne.Responsabilitatea este mult prea mare pentru domnia sa.Fiecare trb sa constientizeze ce poate si ce nu.Sunt foarte multi specialisti in acest minister, care-si fac meseria ca la carte cu mari sacrificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.