Home Actualitate Carmen Paunescu a scapat de procesul civil

Carmen Paunescu a scapat de procesul civil

DISTRIBUIŢI

Supravietuitoarea accidentului provocat de sotia senatorului Adrian Paunescu a renuntat la plangerea civila impotriva acesteia, instanta urmand sa analizeze doar latura penala a dosarului si sa stabileasca daca Paunescu Carmen este sau nu vinovata de ucidere din culpa si vatamare corporala grava.

Partile s-au inteles pe latura civila, victima retragandu-si plangerea cu privire la despagubiri. Acest fapt a fost comunicat instantei, care va lua act de aceasta hotarare, a declarat ieri, agentiei Mediafax, avocata Alice Draghici, aparatorul lui Carmen Paunescu.

Instanta ramane sa se pronunte insa pe latura penala, stabilind daca sotia senatorului este sau nu vinovata de infractiunile pentru care a fost trimisa in judecata, a mai spus avocata Draghici.

In octombrie anul trecut, procurorii Parchetului Tribunalului Dolj au trimis-o in judecata pe sotia senatorului Adrian Paunescu, in urma accidentului pe care l-a comis in 31 iulie 2004, soldat cu moartea a trei persoane si ranirea grava a celei de-a patra. Carmen Natalia Paunescu a fost trimisa in judecata pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava, preciza Ministerul Public la acel moment.

Fiica sotilor Burlan – Silvia, prin reprezentantul sau legal, s-a constituit parte civila in dosar, cerand patru miliarde de lei cheltuieli si daune morale. De asemenea, s-a constituit parte civila Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, cu suma de 82.403.590 de lei, reprezentand cheltuieli de spitalizare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.