Acasă Actualitate Caterinca lui SOV demontata de procurori

Caterinca lui SOV demontata de procurori

DISTRIBUIȚI

Toata lumea stie deja ca lui Sorin Ovidiu Vintu ii place sa o faca pe strategul, ca se bucura sa i se zic lumea de el ca e mare strateg, cam ca un fel de Napoleon in carucior. Prima sa “strategie” care l-a facut mai bine cunoscut a fost strategia

de la FNI unde se facea ca inmulteste bani clientilor/fraierilor stiind sigur ca nu-i va da niciodata inapoi. S-a inteles probabil ca la Vantu strategie este tot aia cu smecherie.

Vantu a creat chiar un stil strategic-smecheristic, un chichirez cu ghivent, preluat copios de pletora haitei de jurnalisti si politicienii pe care i-a crescut si adapat SOV in menajeria sa personala.

Smecherie – strategie s-au numit actiunile de decredibilizare a actiunilor procurorilor, indata ce Vantu a fost arestat prima oara, operatiune de manipulare si intoxicare a opiniei publice, prin lansarea de diversiuni si stereotipuri ce fac parte din arsenalul specific al tehnicii dezinformarii.

Circul mediatic dus la extrem, cu accente isterice deconcertanta, avea ca obiectiv spalarea lui Vantu. Aliotmanul – condus de personaje dintre care unele cu stagii in trecut pe la batrana Secu, cei ca Hurezeanu, CTP, Dinescu, Nistorescu – a incercat cu disperare sa-l transforme pe cercetatul penal SOV in orice altceva decat un smecher bengos de doi lei, croindu-se pentru SOV o imagine serafica, ridicandu-i-se o statuie de intelectual, om-idee om-vapaie, bun de sters la cur cu paie, poet, vizionar de Harvard, iubitor de catelusi, crescator de arbusti, ecologist ihtiolog, salvator al delfinilor cu varicocel, credincios senin si salubru tata/fiu de familie etc

Armata lui Vantu – “Organizatia” cum i spunea el s-a pus in miscare, simultan pe toate canalele posibile, de la televiziunile mogulifricilor, la mediul online, activandu-se pe reteaua securistica toate “conservele” si parghiile posibile, pana si rezervistii fiind mobilizati pentru a concentra atentia la “adevaratele probleme ale tarii” – respectiv la odioasa dictatura a lui Basescu, sanguinarul barbar care trage in tzeapa un infirm emasculat, schiop, espropiat, demn de mila si compasiune crestina, si dedicat exclusiv plantarii de panselute si activitatilor mentionate mai sus de ecologist – familist, cast-onanist, candid-afacerist, poet-virginal, neprihanit-anal.

Densitatea liotei de ieniceri adusi in primele randuri ale bataliei pentru cucerirea spatiului public in favoarea lui Vantu, arata ca “Organizatia” si-a strans randurile intr-o maniera fara precedent, cu teama ca raman fara mustiuc la hidrant, daca nu se arunca la gramada pe sticla televiziunilor, declamand multimea de calitati enumerate, intru-un soi de vaiet colectiv, cu batiste umede la gura, amintind de jeluirea femelelor despletite despartite de Sultanul haremului.

Abilitatea de smecher al Sultanului-Bulibasa era o calitate cultivata si la mare pret in mediul tiganesc in care a crescut si din care face parte SOV si se defineste si prin alte sinonime: sarlatanie, siretlic, viclesug, escrocherie, frauda. In mediul specific mentionat stilul “strategic” in care Vantu i se adresa lui Sebastian Ghita, micul nou golanass caruia i se dadea o lectie de respect (sloganul-marota al Realitatii TV), se cheama a vorbi la suceala, la caterinca, la deruta, la misto, la oha, la sto, la f..tui masa, la uscheala.

Iscusitul SOV si instrumentul sau preferat de lucru: intoxicarea la smecherie

Rechizitoriul facut public de Parchet scoate in evidenta manevrele facute de Vintu in incercarea de a o da pe suceala, dupa ce incepuse cercetarea penala la adresa sa, astfel incat sa para ca amenintarile sale la adresa lui Ghita erau la oha, la f..tui masa, la sto, la harneala..

Imediat dupa ce Sebastian Ghita a iesit pe interval la Parchet, reclamand ca se simte in pericol in preajma lui Nelutzu Legiune, adus de SOV langa micul golanass, transformat, dupa cum zicea Nelutzu, in breloc la chei, s-au activat “strategiile” lui SOV, in contrapondere la primele stenograme iesite pe piata.

La mai putin de 24 de ore de la retinerea lui Sorin Ovidiu Vintu sub acuzatii de santaj si amenintare la adresa managerului Realitatea TV Sebastian Ghita, in presa au aparut brusc noi stenograme si inregistrari ale unor discutii dintre cei doi. Inregistrarile erau trimise de pe adresa de mail realitateamedia@yahoo.com  si contineau cateva linkuri spre fisiere audio precum si transcrierea unei discutii SOV-Sebastian Ghita din data de 13 aprilie 2011. Inregistrarile eru facute de SOV cu propriul reportofon, dupa ce l-a momit pe Ghita la o discutie diversionista, de cadere la pace cica.

La vrajeala, la smecherie, la harneala, la caterinca, SOV vroia astfel sa induca in opinia publica ideea ca de fapt el a creat impreuna cu Sebastian Ghita o strategie, o lucrare cu valente teatrale, inocenta cum ar veni si cu veleitati artistico-dramatice inocente.

Antrenati insa in demantelarea smenurilor infractionale, procurorii au dovedit ca n-au pus botu’ la “strategia” lui SOV, iar un pasaj din Rechizitoriu dovedeste ca avem acum o noua generatie de procurori cu (mult) mai multe clase decat trenul. Reproducem integral pasajul respectiv cu mentiunea interjectionala (redactionala) – chapeau bass!…

Rechizitoriul Parchetului dezvaluie tentativa de manipulare a lui Vantu

“La dosarul cauzei inculpatul VANTU SORIN OVIDIU, prin aparatorul ales, a depus un reportofon care contine o inregistrare in mediu ambiental a unei discutii cu partea vatamata G.S., la care a luat parte si inculpatul ILIE ION CEZAR. Odata cu reportofonul predat organelor de urmarire penala a depus si un bon fiscal din care rezulta ca reportofonul a fost cumparat in  data de 13.04.2011, ora 10,29 de la un magazin dintr-un centru comercial.

Din transcrierea continutului fisierului audio continut in reportofon a reiesit ca in el se afla inregistrarea la care a facut referire inculpatul VANTU SORIN OVIDIU. intrucat inculpatul VANTU SORIN OVIDIU nu a dorit sa dea nicio declaratie organelor de urmarire penala, iar in cuprinsul declaratiei luate cu prilejul formularii propunerii de arestare preventiva la instanta de judecata inculpatul VANTU SORIN OVIDIU nu a facut referiri in legatura cu momentul la care a efectuat aceasta inregistrare, data la care a avut loc convorbirea se poate deduce din coroborarea datei existente pe bonul fiscal cu concluziile raportului de constatare tehnico-stiintifica din 13.05.2011, potrivit caruia data ultimei accesari este 14.04.2011.

Astfel, aceasta convorbire nu putea avea loc decat fie in data de 13.04.2011 fie in data de 14.04.2011, cel mai probabil in data de 13.04.2011.

Din inregistrare rezulta si urmatorul dialog:

VANTU: Bine, ma, gata. Ba, gata. Ramane acolo. Esti tampit la cap? S nu sunt de acord, stop. Cu strategia ta.

G: Adica?

VANTU: O respect. Dupa cum ai vazut, o respect punct cu punct.

G: Da.

VANTU: Dar strategia se pare ca suntem certati in continuare, ca ne batem, ca ne futem in gura, ca ne gazam… e proasta!

G: I-am atins. Deja ne da Voiculescu in ziare…e..

VANTU: S, e proasta S!

G: Ma rog, mai lasati-o asa putin!

VANTU: Rade lumea, si de tine in targ si de mine. Stai putin, aia care ma urasc pe mine iti baga in cap ca ti-o trag, aia care te urasc pe tine imi baga mie in cap ca mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocora in targ. Cu strategia asta ca ne batem, ca ne gazam, ca ne impuscam in cap. Suntem … efectiv..

G: Acum ne face V o strategie si ne tot pune pe prima pagina a E.. la jurnal si zice ca domne ne-am inteles, ca eu cu E am plecat razand. V se chinuie clar sa arate ca.. la mine exista o intelegere pe dedesubt.

VANTU: In primul rand, mult mai puternic… este o parere si joc de mult in piata asta. Suntem mult mai puternici daca merge impreuna. Adica la o maniera, nu ca ne luam limbile in gura, ca domne, eu sun actionar…

G: Pai pe 27 oricum n-o sa avem ce sa facem…

VANTU: .. tu esti manager..

G: Si o sa spunem „domne s-a gasit o formula pana la urma, respectam”, deci gasim noi o ceva. Deci pe 27 oricum n-o sa mai scapam.

VANTU: Asta zic. Nu e bine sa ne dam certati, ca ne impuscam, ca ne gazam, ca ne batem in bodyguarzi, in tigani. Nu e bine. Da prost. Ba, si pentru tine, si pentru mine.

G: Pai nu e bine, normal.

VANTU: Si atuncia de ce vrei sa continuam sa cantam aceeasi melodie cu ura intre noi doi?

G: Pai n-o s-o mai cantam. Pe 27 n-o sa mai avem cum s-o cantam. Se apropie momentul in care n-o sa mai avem cum s-o cantam. O sa spunem „domne s-a … gasit o formula” vedem noi ce spunem.

VANTU: Asta.. te rog frumos sa ma crezi. Ca atata timp intre tine si mine tragi de siguranta. Eu sunt foarte relaxat. Eu am.. ma ocup de o bucata de vreme de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din cand in cand Ion sa-mi de-a cate-un satelit, „ba ala e nelinistit iarasi!”

G: Nu. Eu imi vad de treaba. N-am .. am avut ieri niste discutii asa vis-a-vis de semnatul hartiilor alea. Si i-am zis „ba, mai lasa-ma nitel sa ma gandesc. Exact cat…”

VANTU: Da-le dracu. Bai, mama. Mai, tu nu intelegi ca daca sunt porc nu ai nicio protectie? Pentru simplul motiv ca…

G: Ca ma chinui.

VANTU: .. sunt proprietarul. N-ai nicio protectie in fata unui proprietar! Imi asum procesul, imi asum alea…ar fi o prostie sa crezi… Daca vreau maine sa ma despart de tine, maine ma despart de tine.

G: Asta stiu!

VANTU: Dar nu vreau, mai, baiatul! Chiar.. pe bune, intre noi doi lucrurile functioneaza impecabil. De ce dracu sa ma… sunt multi care vor sa ne desparta. Stai putin, nu ca ma urasc pe mine sau pe tine! cu R. Si se gandesc ca plecarea ta de la R …”

Inculpatul VANTU SORIN OVIDIU a depus aceasta inregistare pentru  a-si sustine afirmatiile din fata instantei de judecata ca amenintarile pe care le-a proferat la adresa partii vatamate ar fi fost de fapt facute in scopul crearii falsei impresii ca ar fi in relatii de dusmanie cu aceasta.

Coroborand insa contextul in care a fost facuta aceasta inregistrare, cu  continutul materialului probator trebuie subliniate si avute in vedere mai multe aspecte. in primul rand, aceasta inregistrare este ulterioara momentului in care partea vatamata G.S. a facut public faptul ca a sesizat oragnele de urmarire penala in legatura cu savarsirea unor infractiuni asupra sa de catre VANTU SORIN OVIDIU.

Din acest aspect putem trage concluzia ca banuind ca anterior a fost inregistrat de catre partea vatatamata G.S. si dandu-si seama ca a fost explicit in rezolutia sa infractionala, inculpatul VANTU SORIN OVIDIU a simtit nevoia sa-si preconstituie probe in aparare in eventualitatea in care va fi acuzat intr-un dosar penal. Acesta este primul motiv pentru care in discutia continuta de inregistrare inculpatul schimba tonalitatea convorbirii parand ca vrea sa se inteleaga cu partea vatamata si sa lase de la el. Tot acesta este motivul pentru care in contextul dialogului ii mentioneaza de mai multe ori lui G.S. ca „trebuie sa termine cu  strategia ca se prefac certati” fara insa ca partea vatamata sa lase sa se inteleaga ca ar fi existat insa o asemenea strategie.

Apararea inculpatului incearca sa prezinte starea de fapt ca fiind generata de neantelegerile contractuale, care nu au tangenta cu prezenta cauza penala. Astfel, referirile la imprejurarea ca sunt certati nu au legatura cu amenintarile cu moartea, ci cu privire la reactiile din spatiul public, prin care inculpatul a facut cunoscut opiniei publice ca a fost reziliat contractul de management. Asadar discutiile nu au nicio legatura cu infractiunea savarsita, deoarece in afara partii vatamate si a inculpatilor nimeni nu cunostea detalii despre suma de bani solicitata pentru a asigura „linistea” partii vatamate.

De altfel, in niciuna din declaratiile sale, inclusiv in cea data dupa arestarea preventiva a lui VANTU SORIN OVIDIU, partea vatamata G.S. nu a facut referire la vreo asemenea „strategie”. Mai mult, a negat existenta unei asemenea intelegeri. De altfel, inclusiv din declaratiile martorilor (persoane apropiate lui VANTU  SORIN OVIDIU) a rezultat existenta unei stari tensionate, ba chiar a unui conflict fatis intre inculpat si partea vatamata. Un al doilea motiv pentru care in contextul acestei discutii inculpatul VANTU SORIN OVIDIU isi schimba modalitatea de abordare fata de partea vatamata G.S. este faptul ca dupa recurgerea la amenintarile din datele de 27.03.2011 si 02.04.2011, aceasta i-a lasat sa inteleaga ca este de acord cu remiterea sumei de bani. in aceasta situatie VANTU SORIN OVIDIU isi schimba tactica dorind sa para acum „baiatul bun”.

Coroborarea discutiilor dintre partea vatamata si inculpati cu inscrisurile aflate la dosarul de urmarire penala si chiar cu continutul inregistrarii depuse in aparare de inculpatul VANTU SORIN OVIDIU evidentiaza nesinceritatea declaratiilor date de inculpati in fata judecatorului, dar mai ales modalitatea in care cei doi au conceput si savarsit infractiunea de santaj. Pentru sustinerea acestor argumente amintim doar faptul ca ILIE ION CEZAR cunostea foarte clar ca partea vatamata „este foarte speriata” si ca ii este subordonata („A l-am pus la brelocul de la chei!”), asa incat chiar si la data de 20.04.2011 cand partea vatamata afirma: „mie nu mi-e frica de ce-a fost, mie mi-e frica de ce se intampla”, inculpatul ii replica „eu inca o data vin si spun …. de cand am aparut eu in discutie, a zis: Bine, esti cu el acolo, sunteti impreuna toata ziua, rezolva problema ca tot sa mearga in parametri.” De asemenea, aceasta temere a partii vatamate o cunoaste si inculpatul VANTU SORIN OVIDIU care cu cinismul propriului comportament exprimat si in declaratia data judecatorului fondului arata „ …G este salariatul meu. “  Pe de alta parte, in discutii reproseaza partii vatamate „ … daca nu m-ai innebunit. Daca e liniste, nu e bine, daca e scandal, nu e bine. Cum p… mea vrei tu sa fie bine, ma, baiatule ma?':

Pe de alta parte, intreaga conversatie din data de 20.04.2011, dintre inculpatul VANTU SORIN  OVIDIU si  partea  vatamata  G.S. a evidentiat faptul ca cei doi inculpati stiau ca partea vatamata va da banii asa incat la dorinta acesteia „ … vreau sa fie bine, vreau sa fie liniste ..” replica este „deci dau, dupa cum bine vezi, pustiule, dau si consiliul de administralie pe mana .. mai mult decat atat …”.

Totusi inculpatul VANTU SORIN OVIDIU a stabilit limitele si a atras atentia partii vatamate asupra consecintelor actiunilor sale, mai precis asupra faptului ca partea vatamata a anuntat public ca organele statului au fost sesizate, inculpatul VANTU SORIN OVIDIU ii subliniaza partii vatamate: „ inca o chestie, stop. Sa nu te bazezi nicio clipa si sa nu-ti doresti ca eu in doua luni sa fiu arestat. De ce? in ziua in care sunt arestat, ti se reziliaza tie contractul de management si ai zburat de acolo cu fulgi cu tot”.

Intregul dialog desfiinteaza practic declaratia si apararea pe care inculpatul VINTU SORIN OVIDIU a formulat-o in fata judecatorului cu prilejul judecarii propunerii de arestare preventiva. S-a dovedit astfel, ca sustinerea sa, privind existenta ,,unei stari de fapt regizate, a unei intelegeri de comun acord cu partea vatamata pentru inregistrarea amenintarilor,, si crearea unei stari de fapt cat mai veridice de care partea vatamata avea nevoie pentru a obtine avantaje de la diversi colaboratori este infirmata.

Amenintarile proferate la adresa partii vatamate in data de 02.04.2011 „De cand am vorbit noi ultima oara, nu cred ca ai mai simtit vreo adiere in jurul tau”, insa nelinistea partii vatamate „Nu zic, ca dupa aia iar tipati” este temperata prin aceleasi afirmatii conciliante, care insa nu au legatura in fapt cu motivul real pentru care s-au intalnit „Deci ei maine isi dau demisia, de maine nu-i mai ai pe cap, gata … Deci ti-am dat, iubitul meu prieten, tot ce nici macar nu ti-ai dorit, inclusiv CA-ul. Mai mult decat atat, iubitule, n-am ce sa-ti mai dau. Daca ma mai futi la cap cu stari de nesiguranta, bai, termina-te dracului, ca nu vreau sa-ti fac ceva. Mie imi convine ca cineva sa nu doarma noaptea de grija salariilor”, exprima modalitatea cinica si isidioasa de purtare a dialogului si de atentionare a partii vatamate pentru a da suma de bani ceruta, intrucat inculpatul „desi da si ceea ce nu a cerut”,  este deranjant ca partii vatamate ii este tot timpul frica.

Desigur, desi cu prilejul declaratiei date la momentul judecarii propunerii de arestare preventiva inculpatul VANTU SORIN OVIDIU a afirmat ca amenintarile nu au fost decat o joaca, o inregistrare „care sa-1 convinga pe B ca sunt certati”, in fata partii vatamate afirma „Eu am reactionat doar cand am avut senzatia ca vrei sa iei ce nu-i alt tau, atat … copilu', a fost singura data cand am reactionat, cu duritate, intr-adevar, ca sunt un tip dur, nu sunt dus la biserica, dar am reactionat doar in momentul in care m-am simtit amenintat, in rest mi-am vazut de ale mele” .

…………………………………………………….

Integral, anexam inregistrarile mentionate de procurori, cele realizate de SOV si trimise redaactiilor, la intoxicare.

{youtube}aulKaIYJrPQ{/youtube}

Partea 1 din 3

SOV    Ce faci, domnul Sebastian?

SG       Ma certam cu (neinteligibil). Ma chinui sa nu platim niste bani la stat, ca sa ii esalonam, sa nu fim prosti. M-ajuta ..toata lumea m-ajuta, inclusiv bou’ de cumnata-miu cruia i-am zis “du, ma, in p.. mea, hartiile” de ieri, si el nu le-a dus.. Si astazi aia de la Antena au zis “Dom’le, da’ am vrea sa platim…  Ba, cretinior, platiti, da’..treaba voastra! Da. Ma rog, ma descur eu.

SOV    (…) sa nu atragem atentia, si inchide usa, inchide usa.. Pai nu, ca are Marius control aici, stii, nu?

SG       Tuca?

SOV  Da, mai..

SG       Aaaa, cu bonul fiscal…nu stiu cine mi-a povestit..

SOV    Eu nu stiu exact despre ce e vorba..

SG       S-a dus unul in control, de la fisc, si nu i-a dat bon fiscal..mi-a povestit ieri sau alaltaieri cineva..

SOV    Ei, pe dracu, is pe ei, pe tot Voiculescu…Marius a picat aicea ca…

SG       Pai si care e ca el e certat cu Voiculescu, ce dracu…

SOV    Spune-i si lu’ Blejnar, spune-i si lu’ Basescu..

SG       Si la munte e…

SOV    Da, ma, peste tot…

SG       Ma rog, si pe mine sunt, da’ ma doare-n…primul control l-am refuzat, al doilea l-am amanat.. eu le-am zis “ba, va urez succes..”

SOV    Vezi c-o sa vina un control pe Realitatea, un control mixt pentru asta, cum se cheama, pentru concursul ala..

SG       ..bine..

SOV    Il trec la categoria jocuri de noroc.. vor sa-l treaca la categoria jocuri de noroc.. Te-am anuntat sa stii c-o sa-ti vine problema asta..

SG       Da.. s-a schimbat legea la CNA acum cateva zile, Noi am facut concursul inainte..

SOV    Mai, mama, stiu ca nu e nimic periculos.. Stres, tensiune… sa stii de unde si pentru ce..

SG       Da..

SOV    Tati, eu am vrut sa ne vedem la sugestia lui Ion, care a spus ca, in ciuda intelegerilor noastre, tu esti nelinistit.

SG       Pai sunt, din doua motive..

SOV    Zi-mi, mama..

SG       Prietenii mei cei doi, Freciu si Nedelcu…

SOV    (boul sinistru n.n.) Freciu-i retras pe 27…

SG       Am retinut..

SOV    Deci, pe 15 …

SG       Asta i-a, zis lui Ion, „bai, astia nu se potolesc…” Doi…

SOV    Am vorbit aseara…stop…era Ion de fata.. Erai de fata, Ioane..

SG       Mi-a zis..

SOV    ..sa-mi bag pula, bai, tati, bai, nu pot sa-i tin cu calus la gura, frate!

SG       Nu-i vorba de calus la gura…

SOV    O secunda. Am facut scandal aseara, pe telefon – cu toate ca n-ar fi trebuit pe telefon.. cu Dragos…

SG       Potoleste-te, calmeaza-te…

SOV    …e pace, nu mai e razboi, calmeaza-te, stai dracu’ linistit…

SG       Da…

SOV    A spus ca nu-i adevarat, ca el n-a vorbit, ..

SG       Ma rog, io asta i-am zis lu’ Ion… nu mai zic.. Doi, i-am zis lui Ion cele doua probleme. Una, ca ma duc si obtin acordu’ lu’ CORESI si lu’ RAAPPS sa facem un contract de productie sau sa subinchiriem…

SOV    Sa gasim o solutie…

SG       Exact! Si ma duc si le iau acordul, ca nu cumva sa ne futa astia contractu..

SOV    Pustiule, nu e graba, nu ma grabesc! Eu chiar (..?..)

SG       Iar chestia cu Monkey Channel, io…astia…

SOV    Ba, daca nu vrei, ca eu am inteles ca marea ta teama e ca eu mut Monkey Channel ca sa emita iRealitatea…

SG       Da.

SOV    Buuun…

SG       Am zis ba, o facem… da’ asta i-am zis lu’ Ion, lasa-ma sa ma gandesc! ..O dau peste doua luni..

SOV    Copilu’… copilu’, ramane la tine!

SG       Nu vreau sa ramana la mine, vreau sa o dau peste doua luni.

SOV    Ramane la tine, ca platesti tu costurile.

SG       Da. …peste doua luni…

SOV    Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.

SG       Adica?

SOV    O respect, dupa cum ai vazut, o respect punct cu punct.

SG       Da.

SOV    Dar strategia sa para ca suntem certati in continuare, ca ne batem, ca ne futem in gura, ca ne gazam…

SG       E, i-am aprins, deja ne da Voiculescu-n ziare..

SOV    Sebi, e proasta, Sebi!

SG       Ma rog, mai lasati-o asa un pic..

SOV    Rade lumea si de tine-n targ, si de mine…stai putin. Aia care ma urasc pe mine, iti baga-n cap ca ti-o trag eu, aia care te urasc pe tine, imi baga mie-n cap ca mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocura-n targ cu strategia asta ca ne batem, ca ne gazam, ca ne-mpuscam..efectiv suntem…

SG       Acuma face Voiculescu strategie si ne tot pune pe prima pagina la Jurnalul si zice ca domn’le, ca ne-am inteles, ca io cu Enache am plecat razand.. Voiculescu se chinuie clar sa arate ca la mine exista o-ntelegere pe dedesubt.

SOV    Suntem mult mai puternici daca..este o parere, joc de mult in piata asta, suntem mult mai puternici daca mergem impreuna, adica la o maniera..nu ca ne luam limbile-n gura, io sunt actionar…

SG       Pai pe 27 oricum n-o s-avem ce sa facem…

SOV    …tu esti manager..

SG       …Dom’le, s-a gasit o formula pana la urma, respectam, …gasim noi o ceva…pe 27 oricum n-o sa mai scapam

SOV    Nu e bine sa ne dam certati, ca ne-mpuscam, ca ne gazam, ca ne batem in bodyguarzi, in tigani… Nu e bine, da prost. Si pentru tine, si pentru mine.

SG       Pai nu e bine, normal…

SOV    Pai si-atuncea de ce vrei sa mai cantam aceeasi melodie cu ura-ntre noi doi?

SG       Pai n-o s-o mai cantam pe 27, ca n-o sa mai avem cum s-o cantam. Se-apropie momentul in care n-o sa mai avem cum s-o cantam.. o sa spunem “dom’le, s-a gasit o formula”, vedem noi…

SOV    Asta-ti intretine..te rog sa ma crezi c-asta-ti intretine si tie starea de nesiguranta. Eu sunt foarte relaxat. Eu ma ocup, de o bucata de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din cand in cand Ion sa-mi dea cate-un satelit: „Ba, ala e nelinistit iarasi”..

SG       Nu, eu imi vad de treaba.. am avut o dicutie vis a vis de semnatul hartiilor alora si-am zis ba, mai lasa-ma nitel sa ma gandesc exact, sa vad cum ma protejez..

SOV    Mai, tu nu-ntelegi ca, daca sunt porc, n-ai nicio protectie? Pentru simplul motiv ca …..

SG       …eu ma chinui, imi dau silinta…

SOV    …ca sunt proprietarul, n-au nicio protectie in fata unui proprietar …imi asum proces, imi asum alea…e o prostie sa crezi ..Daca vreau maine sa ma despart de tine, maine ma despart de tine.

SG       Asta stiu..

SOV    …Dar nu vreau, mai, baiatule! Chiar, pe bune, intre noi doi, lucrurile functioneaza impecabil. De ce dracu’ sa ma… Sunt multi care vor sa ne desparta. Stai putin, nu ca te urasc pe tine sau pe mine, are legatura cu Realitatea. Si se gandesc ca plecarea ta de la Realitatea inseamna prabusirea iRealitatii..

SG       Da…

SOV    E, cum crezi ca le-as putea da satisfactie.. Si sunt si eu constient ca, in situatia in care sunt astazi, nu am capacitatea sa sustin Realitatea decat daca ma apuc sa vand. Da’ de ce pula mea de olog sa vand daca te-am gasit pe tine?

SG       Pai asa ne-a fost discutia..

SOV    Nu mai sta cu teama! Vezi-ti de Realitatea si de Asesoft…

SG       Nici nu puteti sa ma faceti ceea ce nu sunt, acuma va spun corect. Stiti bine ca ma scol dimineata si ma gandesc ce poa’ sa se intample rau. Hai sa fac tot ce pot sa nu se intample rau si, dup-aia, daca apuc, mai fac si niste lucruri.. Ion stie, i-am mai povestit. Adica nici nu ma schimbati din fire..

SOV    Nu, mama, nu vreau sa te schimb, vreau doar sa te linistesc sa te poti concentra pe business…

SG       E ok…am vorbit…

SOV    Sati ca nu vreau sa te linistesc ca mi-esti drag si vreau sa ma culc cu tine, vreau sa te concentrezi pe business. Eu am nevoie sa mearga business-ul. Si-al meu, si-al tau. Ca ele-s strans legate.

SG       Am vorbit cu Ion..

SOV    Batrane…

SG       Am pierdut Cupa Romaniei, motiv pentru care sunt sunt (…?..).. ca n-am trecut de semifinale…

SOV    Am auzit ca ti-ai luat de-a muia cu voleiu’…cu volei sau cu baschet?

SG       Baschet

SOV    Gagici sau barbati?

SG       Barbati..

SOV    Mai esti si prost, finantezi barbati, du-te-n… N-ai si tu un lot de 5 baschetbaliste sau 7, cate sunt la baschet?

SG       12

SOV    Cate?

SG       12. Da’ nu, in sport nu merita decat volei, nu merita decat volei in sport

SOV    De ce?

SG       Ca  numai voleibalistele arata bine..

SOV    apai, draga Sebastian, abia aici poti sa spui ca Vantu a iesit din piata si a intrat Ghita: fu.. tu, ca io nu prea mai am cu ce!

(rasete)

(alta voce)        Dac-ai mancat bataie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente si tot ai mancat bataie..

SG       Au aranjat si-aia de la Medias si au bani multi, un milion trei sute bugetu’ anu’ asta. Baga de 5 ani si ei. Anu’ trecut i-am impins noi pe Timisoara, anu’ asta era si randul lor.. Mai lasi si pe altii, ca sa castigam campionatul. N-am facut-o anapoda.

SOV    Bun. Pe data de 15, eu trebuie sa iau decizii in AGA. Sa completez convocatorul cu toate lucrurile. Ce completez din partea ta?

SG       Pai am spus…

SOV    Hai se vedem, ca s-au schimbat datele… “vrea sa nu mai plece Monkey Channel de la el” OK, ramane la el Monkey Channel.

SG       Nu, vreau sa plece, dar vreau sa plece peste doua luni..

SOV    Nu, nu mai pleaca, dar nu mai pleaca deloc, du-te-n …

SG       Nu, nu, nu, nu…Bai, Ioane, d’aia m-ai adus, sa-mi pun Money Channel-ul in cap?

ION     Nu, i-am spus care ti-e problema, care ti-e temerea, …

SG       Dar ce, nu mai vor aia sa-l ia..

SOV    Stai putin sa ne intelegem…

SG       Contractu cu CBS-u’..

SOV    Oleaca, oleaca. Ramane-n contractul de management

(voce?) ..nu se muta de-acolo..

SOV    Dar trebuie sa le dam lor pe mana Money Channel. Si ei raman acolo, raman acolo, ca sa nu mai ..dar trebuie in contractul de management prevazut faptul ca..

SG       I-am zis lu’ Enache “ba, gandeste o formula”…Cum ii facem sa se ocupe de chestiunea asta..

SOV    OK.. deci, lor le dau managementul la Monkey Channel, iesi din contractul de management matale si ramane acolo Money Channel. Ai cuvantul meu de onoare.

SG       Da. Eu vreau sa scrie asta, ca peste doua luni poa’ sa-l si mute..

SOV    Stai o secunda, io-l tin agatat pe (??) in timpul asta, ca n-am chef sa-l pierd.

Mai mult decat atat, fac un singur studio, nu iau niciun echipament, deci un singur studio la (??), ca sa anunt deja, sa oficializez. Esti de acord?

SG       N-am nicio problema.

SOV    Ba, cu asta esti de acord?

SG       Pai nu pot sa ma opun, ce? Is de acord, nu-s de acord, ce pot sa fac eu?

SOV    Mai, tati, normal ca nu poti sa te opui la nimic, dar avem o intelegere, suntem intr-un deal, nu fac miscari, deci nu fac miscari fara sa te consult..

SG       Chestiunea cu…nu cred in ea..

SOV    Mama, stii ce, e treaba mea. Ne usureaza povara financiara..

SG       Sa dea Domnu’!

(discutii greu inteligibile)

SOV Scapa de o suta si ceva de mii de euro, bai…

SG       Scap…asta spun.. Io le-am zis: hai, ma, luati, luati prietenii vostri, colegii vostri, luati salariatii

SOV    Mai departe…

{youtube}iNCFwcHN03I{/youtube}

Partea 2 din 3

  

SOV    Daca mai ramane acolo cu CORESI, stai oleaca, …nu-nteleg, ai facut ceva la Coresi?

SG       Acum nu platim, acum nu platim la Coresi, dar eu, Asesoftu’, platesc… Ma rog, o sa platesc cand o sa-mi trimita…

SOV    Redus, de la 4000, la 700 de metri redus, ca si … 14 mii de euro dadeai degeaba..

SG       Sunt de acord ca e un avantaj..

SOV    OK, punctul urmator…

SG       Am mai zis ca rezolvam chestia cu filmele si ca rezolvam chestia cu Rares de la Cluj, cu Druica.. astea mai stau pe loc…ca ala vrea sa preia el datoria de un milion de euro

SOV    Cu Druica..l-ai futut prea tare in gura…

SG       Nu l-am futut deloc…

SOV    Stai putin, tati, sunt oameni care sunt de buna calitate. Druica e un om de buna calitate…

SG       Pai i-am cerut sa-l ajutam..

SOV    Hai sa gasim o solutie cu el..

SG       I-am dat un milion de euro, stiti? Nu eu, Enache.. Emache, inainte sa intru io…

SOV    I-a dat banu’?

SG       A semnat un contract de un milion de euro, Druica ne-a dat in judecata si a castigat de la Realitatea un milion de euro, cu hotarare in instanta. Eu i-am zis lu’ Enache “bravo, bai, esti minunat”.. Nu publicitate.. io am vrut sa-i dam publicitate in rate.. Vreau sa stiti care e chestuinea cu Druica. Bine, o stiu si eu, mi-a explicat Enache, are niste probleme cu…

SOV    Ala a fost un gentleman cu noi, noi ne-am purtat cam porceste cu el, adica eu. Si nu ca am vrut, situatiile au fost de asa maniera..

SG       Haideti ca rezolv (?) eu lucrurile, ca sa nu mai fiti atat de indatoritor la el. Io i-am zis lu Alex “du-te, ma, la aia la leasing si vezi cat p… mea costa echipamentele lui Druica, firma, leasingurile, masinile, ce-are el”. Si alex mi-a zis asa: “Bai, Seb, daca ne-am cumpara astazi echipamente noi noute, cu banii jos, ne-au costa o treime, o treime, 30% din cat am avea de platit astazi pe echipamentele care le-a facut Druica si cu Relu si cu p… mea” Adica estimarea noastra e ca ei au marit de patru ori pretul la toate alea din tara, le-au bagat pe firma de leasing, au pus-o pe Realitatea sa plateasca, iar eu azi daca mi-as lua echipamente noi, le-as lua de trei ori mai ieftin decat as avea azi de platit la leasing. La leasing s-a platit doar un sfert din ele. Adica sa stiti de unde vin aceste atitudini ale mele. Io-i vad cu toate aceste lucruri si ma uit la ei..ba, ce pula mea..

SOV    Stii ceva, tu esti managerul, descurc-o cum tu stii..

SG       Da, gata, am descurcat-o..

SOV    Gata, gata..

SG       Enache, grabit, i-a futut un contract, i-a acceptat niste servicii de 800 de mii de euro sau un milion, ala a tras un proces si gata, a castigat banii! Da’ sa zicem ca i s-a platit lu’ Druica toata loialitatea pe care a avut-o

SG       Stii ceva, tati? Esti manager, descurca-te!

SOV    Deci, mama, nu ma amestec in nimic. Vezi, in schimb, ca avem mari probeleme pe prime-time la rating. Mari, mari..

SG       Implementam toate alea care le-ati zis..

SOV    Ma, mama, nu ca am zis…

SG       Il aducem pe Cosmin ala langa Laura..da’s ciufuti toti, is scandalagii.. nimeni nu vrea sa nu faca alea, toti vor, dar problemele sunt acuma…si stiti bine. Aia, Cretuleasca, nu vrea nu stiu ce, Laura Chiriac nu vrea nu stiu ce.. Io doar aflu de ele, ca le-am zis “faceti, ma, ceva!” Nici nu pot sa ma duc la toti sa le zic “va fut in gura, va dau afara” .. Aia zic “hai, ma lasati-ne in pace, dupa ce ne-ati futut atata..

(voce. Ion?)      Sorin, trebuie sa ii zici de Stelian Tanase…

SOV    Ma, 3×3, ai vazut ce prost merge si acolo? Si Tanase si Dinescu vineri seara.. Nu-ti impun, mama, da’ ai nevoie de greutate…

SG       O sa vorbesc si cu Stelian Tanase.. Mi-am propus, da’ n-a fost loc… ma chinui sa-l impac pe Tatulici cu aia…

SOV    O secunda, o secunda.. Cioroianu a spus ca are un format gata pentru Realitatea. E un personaj insalubru, e spalat, e inteligent..

SG       Si mie-mi place de el..

SOV    Spune-i lu’ Sorin sa (greu inteligibil)

SG       I-am zis.. Sorin are viteza melcului rapid. El e baiat foarte fain, dar la finalizare…

SOV    M-am intalnit cu Enache..

SG       Mi-a spus…

SOV    Nu stiu daca ti-a zis…

SG       Mi-a zis…cica, ba, am luat o muie pe rating

SOV    I-am spus ca e comanda la tine, i-am spus ca urmeaza… ca vreau sa ma intalnesc si cu tine.. ia-l pe Sorin si pune-l sa se concentreze, ca-i bun animal de televiziune Sorin…

SG       Nu mai semneaza, nu mai are hartii…mintea numai la aceasta chestie cu televiziunea.. le-am dat banii de studioul nou, s-au gandit, s-au uitat…

SOV    Cum esti cu studioul nou de la Romexpo?

SG       Io-s gata, trebuie oar sa pun echipamente in el.. problema e ca ei nu reusesc sa-mi dea o lista de echipamente pe care sa le cumpar. M-am pregatit…

SOV    Trebuie rezolvata, cu viteza fulgerului, problema echipamentelor. Sa faca desenul tehnic, sa faca proiectul …

SG       Si oamenii aia, ii futem in 7 locuri. Pe de-o parte-i alearga, duceti-va la Murat (?) (poate fi vorba de libanezul Mohamad Murad cel care detine Phoenicia dar si Cosmos TV plus un studio TV in care activeaza 10 TV? – n.n.), verificati cum mutam Monkey Channel, pe de alta parte duceti-va, luati studioul nou, pe alta parte duceti-va la studioul nou care-i acolo, in Realitatea, mai facem un studio nou.. am gasit un studio mare, frumos, au facut desenul, ne costa 100 de mii de euro, se fac niste studiouri noi pentru alte emisiuni de seara, ca sa mai schimbam, sa mai aratam altfel.. La Romexpo, tot ce puteam sa fac, am facut. Acuma tre doar sa cumpar niste echipamente. Eu am pregatiti banii…

SOV    Cum stai cu banii? Fii onesct, suntem tovarasi, fii onest, nu ma intereseaza cuantumul. Poti respira? respiri?

SG       Da

SOV    Ai nevoie de sprijin de undeva?

SG       Nu

SOV    Sigur?

SG       Da

SOV    Bine, tati.

SG       Am pregatit salariile.. Ma enerveaza asta cu Romtelecomu ca aveam de stabilit daca …trebuia sa vorbesc cu Toni, de-aia venisem.. Trebuia sa stabilim: ba, dau salariile in contul blocat al lu’ Realitatea si de-acolo primim salariile sau le dau direct de la mine…Si facem o hartie intre noi..

SOV    Pai trebuie facuta, c-o sa te bage la evaziune fiscala.. Fii atent, sta Blejnar cu ochii pe tine si pe Asesoft ca pe butelie! Asteapat cea mai mica semnalizare..

SG       Dar din pacate pentru Blejnar, sub Blejnar sunt doi baieti care nu-l asculta pe Blejnar.. Pentru ca asculta alte gasti si vor sa-l schimbe pe Blejnar.. Lui Ion i-am povestit.

SOV    Stiu ca vor sa-l schimbe, dar nu te baza, tati, nu te baza … In general, in povesti de genul asta, oamenii de afaceri ies pagubiti. Deci aia e, sa fie legal!

SG       D-aia venisem aici, cum facem hartiile intre noi…

SOV    (…) cu salariile la Realitatea, ai reglat-o si pe aia?

SG       Am reglat-o..

SOV    C-altfel te baga la evaziune fiscala…

SG       O hartie intre noi, o hartie care-o am, cu fiecare om, cu tabel, le-au facut astia de la Realitatea. Si la fel vreau sa vorbesc cu ei ca vreau sa facem dinainte. E treispe, avem timp pana-n cinspe..

SOV    Treaba ta! Ai grija de legalitatea formelor. Nu te gandi ca ai prieteni pe undeva.

SG       Nu. Si nu avem probleme, inca o data va spun. Acuma nici nu-mi place sa umblu prin tot Bucurestiul sa soun “da, ma, io am banii pregatiti pe urmatorul an, pe zece luni, ati pus gand la Realitatea, da’ n-aveti ce sa-i faceti”

SOV    Dar nu e nevoie! Nu e nevoie

SG       Trebuie liniste, si asta i-am zis lui Ion..

SOV    Dar ai, ma, manca-ti-as, ce vrei mai mult?

SG       Am acuma, c-a tabarat asta pe noi toti..

SOV    Ai, pai da’ stai putintel…In capul tau…

SG       Ala s-a oprit si n-a mai venit..

SOV    Dam un mesaj frumos, pe 27…

SG       Pana pe 27 nu ne va crede nimeni..

SOV    Corect…

SG       asta vorbeam si cu Alex…

SOV    Corect, pai nu putem pana atunci. Trebuie sa dam un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino si tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme…

SG       Da…

SOV    Impreuna trece printr-un studio pe-acolo, ne zambim, sa si vada, dincolo de comunicare.

SG       Da, da.. Da’ nici atat de apropiata.. O gandim impreuna

SOV    Nu e bine sa mai dam semnal ca suntem certati..

SG       Pai nu dam ca suntem certati, dam ca lucrurile s-au asezat…

SOV    Ca-i armonie, nu ca ne casatorim…

SG       …eu am convins AGA.. fiecare-si face treaba, ura si la gara. Punct

….

SOV    Opreste-te cu Evenimentul Zilei si cu Kamikaze ca apar in fiecare zi informatii despre faza razboiului Ghita-Vantu..

SG       Nu fac eu..

SOV    Hai, du-te-n pulica mea..

SG       Nu fac eu, credeti-ma pe cuvant.

SOV    Opreste-te…

SG       Eu am o singura pila pe la Evenimentul Zilei…aa, Nedelcu are, Mocovei este redactorul-sef, este prietenul lor, al lui Freciu si-al lui Nedelcu.. Am vazut, de fata cu mine au vorbit, iar aia de la Kamikaze ne urasc din cauza chestiei cu Catavencu si cu… au ei o plecare aiurea. Deci nu-s io cel care cultiva ideea cu razboiul, mie nu-mi pica bine, mie-mi face probleme, eu nu mai adun niciun ban din piata din cauza …

SOV    Ai vazut? Si daca mergeai de la-nceput pe varianta pe care ti-am propus-o eu, adica ne-ntelegem bine, si na-i fi mers pe viarianta de razboi, de-mpuscaturi, de gazari, de tigani cu iatagane, nu-i asa ca ai fi castigat mai multi bani – si tu, si eu – pana acuma?

SG       Daca scapam…

SOV Mai, Sebastian, nu se-mpusca-n Romania, nimeni nu-mpusca-n Romania…

SG       Nu vorbesc de asta, vorbesc de controale, de taiat contacte, nu uitati ca ala a facut CSAT contra mea, cu un singur punct, cu toti ministrii la masa a spus “opriti toate contractele lu ASESOFT”. CSAT!

SOV    pe bune?

SG       Da! CSAT in luna ianuarie…

SOV    Si nu-i asa ca, daca am fi fost impreuna, lucrurile se puneau altfel?

SG       Se puneau mai rau!

SOV    Nu-i adevarat! Ai sa vezi ca, pe data de 27, cand iesim cu un mesaj de normalitate, ai sa vezi atunci cum incep sa se linisteasca treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip in razboi cu Vintu.. Ca nimeni cu crede vreodata ca un angajat poate sa…angajat nu, ca nu esti salariat…angajat prin contract poate sa ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ti da voie.. Si-atunci nu esti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decat ca ne vulnerabilizam amandoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal.

Pai, noi am intrat in combinatia asta sa fim smecheri, nu papagali

SG       Da, ma rog, mie-mi place sa creada astia ca-s papagal, eu am supravietuit cu mutra asta de baietel …probabil ca imbiatranesc, in pula mea, nu ma mai crede nimeni..

SOV    Sebastian, si mie-mi convine s-o fac pe seninu si cretinul uneori, daca ies bani.. Daca nu iesc bani… ai castigat vreo suta de milioane?

SG       Nu..

SOV    Ai vazut?! Vezi ca l-ai cucerit p-ala, pa Dumitru de la Moldova, de la Publika, suta la suta. L-ai cucerit suta la suta…

SG       I-am dat banii pentru salarii, de exemplu..

SOV    Prin felul in care te-ai comportat..

SG       Pai nu m-am bagat peste ei… I-am predat tot ce pile am mai avut si eu.. I-am zis, ia-le, foloseste-le, adu bani la Publika.. Incearca si tu sa aduci bani, ca tu stai aici, nu cred ca l-ai vazut pe Vantu sau pe mine…

SOV    Cand mai pleci, a propos, cand mai pleci in Moldova?

SG       Ar trebui sa ma duc, ca mi-a tot zis “vino, vino”.. Il astept pe frate-meu sa faca un protocol intre China si Moldova si ma duc atunci cu el..

SOV    Spune-i lui Vlad cand te duci acolo, ca nu mai trimit eu pe altcineva, spune-i sa deblocheze banii

SG       I-am zis si eu, si Dumitru..

SOV    Lasa, ma, spune-i ca l-am rugat sa deblocheze banii. Daca nu, dau statul moldovenesc in judecata.

{youtube}vp3AX6xb0tM{/youtube}

Partea 3 din 3

  

SOV – …acum ce faci? Nu vreau saaaa…

SG –  ar nu era procesul ala, la Curtea Constitutionala?

SOV – Pai tocmai! Daca da drumul la bani nu sint obligat sa dau statul in judecata, mi-au furat totusi  50 de milioane de euro… Is bani furati astia. Pune-i sa-mi dea drumul la bani… In transe, pot astepta si 10 ani, n-am nevoie de bani azi… Pot astepta si 10 ani da’ sa-mi dea drumul…

SG – La cum il cunosc eu pe Filat, tre’ sa -i ziceti si lui ceva…

SOV – M-as duce eu, da’ nu pot merge…

SG – Ei, nu, intelegeti ce vreau sa spun.

SOV – Pai, daca te rog pe tine, care esti partenerul meu,

SG – Ii zic “da drumul la bani,,,”

SOV – Sebi, daca eu te rog pe tine, ca esti partenerul meu, inseamana ca ai mina libera

SG – .. procentul…

SPV – Inseamna ca ai mina libera

SG – Bine. O sa vad, daca e zgircit el, eu nu ..??..

SOV – Sa nu trimit un salariat acolo, trimit un partener un partener, d-aia te rog pe tine sa vorbesti cu el, nu ma pot duce eu.

SG – Da

SOV – OK. Si ai mina libera. Ce mai ai nevoie?

SG – Nimic, decit de minte… (rade)

SOV – Din partea mea…

SG – de liniste…

SOV – Copilule, te rog sa ma crezi ca eu imi vad de alte lucruri. Daca te deranjeaza Ion, pleaca si Ion de acolo. Ba, n-ai inteles: N-avem nici o problema!

SG – Cu Ion n-am avut nici o problema, ni, ni, niciuna… din seara aia, nici-una!

SOV – E un tip misto, tati, e chiar un tip misto, e tovaras de nadejde,

SG – cu el ma am si eu bine

SOV – ai sa vezi in timp, ai sa vezi in timp ce mult conteaza sa ai prieteni de nadejde in jurul tau. Prieteni!

SG – Am si eu pe ai mei.

SOV – Poftim?

SG – Am si eu pe ai mei. Putini, da’ am.

SOV – Tati, tu n-ai avut la dispozitie 20 de ani sa-i verifici, ca esti tanar, (SG rade usor) noi sintem verificati in 20 de ani (rade)

SG – Aia e, daca… la 32 n-aveam de unde sa am…

SOV – Pai eu ce spun…

SG – … 20 de ani

SOV – …inca n-ai verificat .. Il ai doar pe baiatul asta, pe Alex.. Apropo, pe Alex il scoti din Consiliul de Administratie

SG – Da, il scot

SOV – Schimbam Consiliul, imi dai alt..

SG – Da, un baiat care sta dupa noi tot timpul, i-am dat, i-am zis, Radu Tronaru il cheama

SOV – Nu stiu, nu ma intereseaza

SG – Da, i-am zis deja lui Radu

SOV- Asa: cine vrei sa fie al treilea in Consiliu? Deci, va fi baiatul ala, va fi Ion, si al treilea cine vrei sa fie?

SG – Enache.

SOV – Enache?

SG – Da.

SOV – OK. Mm, mai, te-am intrebat cine vrei sa fie.

SG –Sa vrea Enache acuma, care e mort de frica (ride)

(Ion??) – Nu, n-are cum sa fie

SOV – Atunci Enache e presedintele CA,

SG – Da

SOV – OK, ca sa aiba si drept de semnatura

SG – da, n-am nici o problema

SOV – bine

SG – Bine, da

?? – Se intelege bine cu mine…

SOV – Ba, n-ai inteles: tu iti faci consiliul,

SG – Enache

SOV – de data asta sper sa ai un Consiliu care sa nu ma execute la cap

SG – Enache

SOV – Bine, tati. Deci Enache, Tronaru si cu Ion.

SG – Da.

SOV – Astia sint CA-ul.

SG – Da, da

SOV – Poftim?

SG – Da, n-are sens sa facem liota degeaba.

SOV – Ti-am spus, iti pot da tot Consiliul tie, n-am nici o problema, Crede-ma, n-am nici cea mai mica problema. Pustiule, tu chiar nu ma cunosti. Eu daca stiu ca sint proprietar pe masina asta, din momentul ala pot s-o dau s-o foloseasca cui vrea. Nu stiu daca m-ai inteles: sa nu mi-o strici! Normal ca intervin: “ba, nu mi-o strica!”

SG – Da. N-am nici un interes, din contra…

SOV – Numai sa nu mi-o strici

SG – Mor si eu de oftica, crezi ca eu ma uit mereu pe alea … (rizind)pina si Alex ala moare de (ride)… noi sintem total implicati

SOV – Bai, ma imbolnavesc si eu, pe cuvintul meu de onoare, ma imbolnavesc si eu

SG – I-am luat aseara… L-am luat pe Tatu..

(Ion??) – a facut bine, a facut bine

SG – l-am futut un cap in gura lu’ Danca, i-am zis: “baga-mi-as pula in ma-ta…” pai da, da’ pentru ca pula ala de Danca zice ca nu, ca Czseke nu vine decit la mine

(Ion??) – Stii de ce a facut Danca aseara, nu?

SG – Pai stiu, i-a spus lui ala

(Ion??) – A incercat sa o faca pe dos.

SG – Pai mi-am bagat pula in ma-sa io, i-am zis “ba, imi bag pula-n ma-ta, faci ce vreau eu, nu ce vreti voi…”

(Ion??) – deci nu vorbise Czseke, nu stia

SG – m-am dus eu direct, peste ei acolo, i-am zis “pai stai ma, ce, eu stau dupa Danca” nu ca “stai, ca” “Ba, uitati-va voi la mine, deci Tatulici intra intr-un alt studio, lu’ ala nu i se spune si nu i se mai spune nici lu’ Danca, sa-l vad ca fuge Danca cu ministrul din emisiune…

(ion??) – a vorbit cu ministrul…

SG – Stiu, ca d-aia i-am spus “nu-i mai spuneti, bai, lu’…”

(Ion??) – si, nu, a vorbit cu el si zice” dom’le noi nu am avut nimic impotriva”…

SOV – (ofteaza)

(ion??) – E, a fost intrebat de Danca si Oana aia, sefa de cabinet

SG – Da, stiu..

(ion??) – Ca ea a zis p’orma “nu, dom’le, c-am vrut sa-l protejez, de aia nu i-am zis”

SG – Ma rog, da-i in pana mea, noi ne-am facut treaba..

SOV – Pina una-alta e bine e bine ca au acces toti

SG – Din pacate solutii care noi am crezut ca ne vor ajuta, gen Striblea sau Corina, nu s-au dus mai departe de 1.7 nici daca dam cu tunu’

SG – M-am rugat de ei, le-am adus, i-am zis lu’ Ponta “ba, o fut pe mata, fac 1.2 rating, te duci la televizor!” S-a dus, saracul. Mi-a zis: “ma duc, ma, in pula mea, fac, zic, dau breaking news, fac ce vreti voi, na, vin eu la televizor”. Nu mai o tragem in sus, o pierdem de la ora 5-6, si nu mai apucam s-o tragem in sus.

SOV – da

(Ion??)  – dupa ../..ai vazut aseara

SG – Da, a fost si 2.6,

(Ion??) – si 2.6, cu Tatulici,

SG – o juma’ de ora, da, da nu ne ajuta astia, nu crede lumea

SOV – Rau ai facut, rau ai facut ca i-ai scos pe Adi si pe Oana

SG – Sa moara eu, daca nu sinteti…la fiecare intilnire, cand ma felicitati ca si dumneavoastra vroiati sa-i fut, cind ma certati ca de ce i-am futut.

SOV – Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu’?

SG – noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu fute guvernu’ acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu’, se schimba si jocu’. Se schimba si jocu’. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…

SOV – Nu-l va schimba…

SG – …ca in momentul ala va pierde si puterea.

SOV – Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma

SG – da…

SOV – ca iti spun, iti dau informatii

SG- …da, v-am intrebat, da.

SOV – nu, pina-n toamna nu-l schimba pe Boc. Si deschi.., ba, ba, succesorul lui Boc este Elena Udrea. Este Elena Udrea!

SG – Da…

SOV – nu vrea de fapta sa vada ce-i prin piata

SG – nu ma las, numa las deloc

SOV- Asa ca intares… Vezi ca intre Elena si Cocos sint disensiuni majore. In opinia mea ar trebui sa te duci si sa incerci sa construiesti o relatie cu Elena. Care este o tipa inteligenta.

SG – da’ avem.

SOV – Nu prin Cocos!

SG – mm..

SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!

SG – Singur. Avem relatie deja pusa pe picioare. Doar ca Elena, neavind masinute cind era mica, ca si Ponta, ca si altii, e zgircita, in p… mea…Zgircita rau!

SOV – (ride)

SG –Pai da…mie-mi spui?

SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru liniste, sa ai liniste. Aia e. In visurile tale. La asta ma refer.

(ion??) …(greu inteligibil)

SG – Nu-i vorba de asta, ..//.. Treaba e alta: deci, e ca nevasta-mea, intelegi? Deci, ce-i al ei e al ei, ce-i al meu e al nostru. Asa-i si asta. Am vazut-o eu, cu ochii mei. Eu singur am adulmecat-o, cind era mai mica, in 2007.

SOV – E o tipa foarte inteligenta, nu te lasa inselat de aparente

SG – Foarte, foarte, foarte …mm.. insistenta si foarte.. cu intuitie foarte buna si cu ambitie foarte mare…

SOV – Tenace! Tenace!

SG – Da, da

SOV – Iubeste puterea asa cum o iubesti si tu, femeia. Iubeste puterea, Sebi

SG – Cunosc bine… de ce credeti ca se simte…?

SOV – Ii taie si gitu’ lu’ ta-su pentru putere..

SG  Stiu, d-aia ne si..

SOV    Stii cine il va darama pe Basescu? Cine o sa-i ia gatu’ lu Basescu?

SG       Ea..

SOV    Udrea…De-aici..cultiv-o pe Udrea (rade)

SG       Asa mi-a zis Saftoaica. Saftoaica, cand a plecat de la Basescu, mi-a zis: “Udrea va fi moartea lui” Fie ca va incerca s-o puna si nu va reusi… adica in diverse feluri, dar de la ea se va trage…

SOV    Ea-l va distruge pe Basescu

SG       Ea e calcaiul lui Ahile

SOV    Sebastian, orice ai nevoie, sunt langa tine. Nu te fut la cap, nu te tulbur, eu nici nu-l mai sun pe Enache.. Aseara i-am dat comanda…am transferat comanda catre tine..

SG       Eu n-am probleme cu Enache…

SOV    O secunda, tati, va las in pace sa faceti ce vreti…

SG       (??) si s-au calmat instant.. Tatulici a intrat in birou si era Danca acolo si zice “ba, ati auzit?” si eu i-am facut cu ochiu lu’ Tatulici “ba, iesi afara”. Tatulici a iesit, s-a prins el ceva. Enache, dupa ce-a aflat povestea, hop, cu mana pe telefon la Danca “Ba, tu ce te bagi? Ce suni tu? Te-am pus eu sa suni” Inchide telefonul, i-a inchis telefonul.. I-am zis: uite care-i jocul, asa, asa, stai cuminte

SOV    Tati, lasa-i autoritatea in redactie lui Sorin, ca daca intri tu peste Sorin, peste oamenii de-acolo, n-o sa mai aiba autoritate si degeaba il futi p-asta sa faca rating daca n-are autoritate..

SG       Are autoritate, da-l in pula mea, tre sa aiba si curaj.. E ministrul..mintii asta, si-asa il schimba.. il futi si dup-aia il mai futi inca o data.. si-asa il schimba.

SOV    Trebuie tratati cu onestitate invitatii, Sebastian, nu merge sa-i tratezi in maniera asta, sa-i atragi in capcane, ca-ti merge buhul si nu-ti mai vin. Si, pana una alta, suntem interdependenti de clasa politica.. Tu crezi ca n-am avut si eu nervi la viata mea pe unul si pe altul?

SG       Eu n-am avut niciun nerv pe asta…

SOV    Tati, nu-ncerca sa-ti minti invitatii! E foarte periculos…

SG       …l-am pus pe Danca sa (rade)

SOV    Dar nu conteaza, Danca tot Realitatea e, e foarte periculos, sa nu mai faci de-astea! Nu mai face de-astea ca se duce buhu’!

SG       Bine c-ati gasit de ce sa ma certati…

SOV    Nu te cert, te-nvat, du-te-n pulica mea! Ba, te invat! De ce esti asa…Ai la dispozitie un volum urias de experienta. Ce putzica mea nu-ti iei de-acolo? Ia ce vrei, iti explic. Nu te oblig, da-ma dracu, iti explic cum se joaca jocul asta

SG       Da.

SOV    Trebuie sa creada oamenii in tine..

SG       Oamenii nu poa’ sa creada in mine atata timp cat simt ca eu nu sunt stabil.

SOV    Ba, da’ esti… voi da mesajul, pe 27, de care ai nevoie..

SG       Stiu

SOV    Mai mult decat atat, n-am ce sa-ti mai…

SG       E de-ajuns..

SOV    N-am ce sa-ti mai..

SG       ..e de-ajuns..

SOV    OK, pe 27, schimb Consiliul de Administratie, dau noului Consiliu de Administratie sa reanalizeze contractul de management

SG       Corect

SOV    Si noul Consiliu de administratie il reanalizeaza si spne ca-i bun. E bine?

SG       Foarte bine

SOV    Deci asa va fi chestia. Dom’le, am demis Consiliul de Administratie si dau dispozitie noului Consiliu de Administratie –  tovarasii… – sa reanalizeze contractul de management…

SG       Si sa implementeze, in conditiile …

SOV    Sa reanalizeze. Atat. Si, dupa o saptamana, iti iese CA-ul, Enache.. care a validat, este OK, mergem mai departe asa. E bine asa?

SG       Foarte bine

SOV    Multamit?

SG       Da

SOV    Tovarasu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Si dormi linistit…Vantu nu lucreaza pentru tine (rasete – ha, ha, ha, hi, hi, ho,ho, ho)

George Roncea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.