Acasă Actualitate Câteva sute de mii de euro bune a cheltuit nababul PSD pe...

Câteva sute de mii de euro bune a cheltuit nababul PSD pe deplasari externe, intr-un singur an

DISTRIBUIȚI

În plin scandal la radioul public, baronul PSD al lui Dragnea, Georgica Severin pleacă într-o noua deplasare externa de lux

Audiat de Comisia de Cultura si Mass Media a Camerei Deutatilor, baronul lui Dragnea, Georgica Severin a plecat cu tupeu în această dimineață, în Italia, într-o deplasare externă, până sâmbătă. Scopul este campanie electorala pentru PSD, asa cum a declarat.

Cu aceleași metehne de mafiot PSD s-a urcat în avion, cu tupeu pesedist, tipic interlopilor acestui partid și este cazat la un hotel de lux. Deplasările de lux în străinătate ale lui Georgică Severin sunt de sute de mii de euro. Ieri, președintele Comisiei de Cultură și Mass Media, Gigel Știrbu, după o audiere în care baronul PSD a fost luat la întrebări a treia oară în Parlament despre banii publici, a anunțat că Parlametul trimite Curtea de Conturi la Radio România pentru anchetarea abuzurilor financiare ale lui Georgică Severin.

„Voi solicita un control legat de aspectele sesizate membrilor Comisiei pentru cultura – indemnizaţia PDG, a consilierilor, a persoanelor aduse din exteriorul institituţiei, a deplasărilor”, a declarat preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor la finalul unei audieri maraton a preşedintelui Radio România, Georgică Severin, omul lui Liviu Dragnea care distruge radioul public.

Severin a fost la audieri cu slugile sale de la Radio România Actualităţi, Dan Preda şi Nicu Popescu, cei care au politizat, la comanda PSD, Radio România. Acuzați și în trecut de cenzură, în timpul Comisiei de anchetă din 2013, în urma căreia, directorul de atunci al SRR, Dragoș Șeuleanum numit tot de PSD, a fost demis. Fiul lui Dan Preda, Vladimir Preda, este angajat la guvern și atunci nu ne mirăm că, așa cum a arătat pagina de media, presa, jurnalele și programele de știri difuzează numai miniștri și oficiali PSD. Dan Preda este prieten cu sluga lui Voiculescu de la Antena 3, Adrian Ursu și a cărui soție, Carmen Avram candidează pe listele PSD. Vă imaginați cum va fi difuzată de insistent, Carmen Avram. Dan Preda nu va fi niciodată echidistant !

Tot de cenzură, pe mandatul lui Georgică Severin este vorba și atunci când comisarul european Corina Crețu afirmă la Realitatea TV că a fost retrasă la ordin știrea când și-a anunțat candidatura la alegerile europarlamentare. Toate declarațiile sale critice la adresa guvernului legate de autostrăzi și spitalele regionale nu au fost difuzate.

Solicităm public detalii despre noua deplasare a lui Georgică Severin – costuri, oportunitate si programul concret al manifestarii la care este invitat cel mai rusinos conducator al institutiei noastre, un comunist care va intra in istorie pentru cea mai neagră perioadă a Radio Romania din ultimii 30 de ani.

Vom scrie in continuare Parlamentului, Presedintiei Romaniei si institutiilor internationale și vom denunța abuzurile acestui baron de Prahova.

GPLER-Grupul pentru Libertatea de Exprimare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.