Acasă Actualitate -Caut familie pentru copilul din pantec-

-Caut familie pentru copilul din pantec-

DISTRIBUIȚI

O tanara de 26 de ani, din Turda, a decis sa-i caute o familie copilului pe care-l poarta in pantece, pentru ca nu are cu ce sa-l creasca. -Ma gindesc la viitorul lui-, asa isi motiveaza tanara gestul.

Gabriela Sandor este o tanara de 26 de ani din Turda, insarcinata in luna a sasea. Ea a dat un anunt la mica publicitate pentru a-i gasi o familie adoptiva copilului pe care-l poarta in pantece. -Nu sunt impacata ca trebuie sa-l dau, pentru ca e primul copil, dar ma gandesc la binele lui. Ma gandesc la viitorul lui, sa fie langa o familie care sa-i ofere tot ce are nevoie-, s-a destainuit Gabriela.

Ea a fost casatorita pana in urma cu cateva zile, divortand in 23 ianuarie. Copilul a fost conceput in timpul casniciei de doi ani, dar fostul sot a refuzat sa-l recunoasca, asa ca s-au despartit. -Lung Jeno Csaba, fostul sot, sta la Cluj, pe strada Horea, la numarul 78, apartamentul 2. Am stat in Cluj si am lucrat la o sectie de croitorie, dar nu m-am inteles cu maica-sa. Tot timpul aveam probleme si el asculta tot ce-i zicea ea-, a spus Gabriela.

Negociere cu familia adoptiva

A revenit la Turda, la parinti, de patru-cinci luni. De atunci n-a mai gasit nici un loc de munca. -Nu am nici o posibilitate sa lucrez, iar pe tatal copilului nu-l intereseaza si nici nu-l recunoaste. I-am zis ca putem merge la analiza cu el, dar degeaba. Parintii mei au o pensie mica si, pentru ca nu am posibilitati sa lucrez, nu pot sa-i ofer nici un viitor copilului. Ca sa ma poata ajuta, maica-mea ar trebui sa vanda apartamentul. Dar, oricum, nu am obtine cine stie ce pret, in ideea ca am cumpara apoi o garsoniera-, isi continua destainuirile femeia care poarta in pantece o fetita pe care o va vedea, poate, o singura data in viata. Spune ca -a auzit de niste tarife- in astfel de cazuri si ca cei de la Directia de Protectie a Copilului i-au spus ca negocierea se face -la intelegerea intre parti-. Deocamdata, Gabriela n-a primit nici un semn, dar asteapta in continuare o oferta pentru copilul ce-l poarta in pantece.

-Ne doare-

Mama Gabrielei, Rozalia Porumb, spune ca decizia e trista, dar ca nu au ce face. -Ne doare sa dam fetita, dar nu o putem creste. Eu am doar o pensie de 1.100.000 si trebuie s-o tin si pe ea si pe baiat, care a lucrat in constructii, dar acum nu mai lucreaza, fiind iarna-, a oftat mama tinerei insarcinate. Habar n-avea ca, in mod normal, ar putea beneficia de un ajutor social. -Nu suntem la curent cu stirile, ca s-o stricat televizorul de vreo luna si n-am bani sa-l duc la reparat-, a spus Rozalia Porumb.

Gelu Florea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.