Acasă Actualitate Cazuri uluitoare la Timișoara: asistentă avansată administrativ ca medic și rezident...

Cazuri uluitoare la Timișoara: asistentă avansată administrativ ca medic și rezident numit medic de familie pe motiv că medicii sunt funcționari publici

DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, alias „fanaticul muncii” și Rodica Aurelian, cunoscută drept „funcționara cu apartament în Tenerife”, susțin sus și tare că medicii români pot profesa, cu deplină autonomie, fără să aibă rezidențiatul, drept pentru care n-au nici o emoție să-i angajeze.

Cazul rezidentului la radiologie care se face că practică medicina de familie în cabinetul Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara, Abdul Kareem Abid Atya, pe care jurnaliștii de la Renașterea Bănățeană l-au dezvăluit în articolul “Angajat ilegal, în martie 2016, de primărie, un doctor fără drept de practică profesează în inima medicinei timișorene!” (ediția din 12 mai 2017 a “Renașterii bănățene”), nu este unul singular.

Angajată chiar în anul trecerii rețelei de medicină școlară de la spitale la primării, 2009, ca asistentă medicală de către Primăria Timișoara, doamna Alina Florentina Rosocha (fostă Topor) a fost promovată, în toamna lui 2012, pe postul de medic după ce și-a luat licența, în vara aceluiași an, la aceeași universitate particulară, “Vasile Goldiș” din Arad, ca și rezidentul mai sus menționat, deși legal, posturile de medici se ocupă numai prin concurs. 

La Timișoara însă se consideră că medicii au devenit funcționari publici așa că pot fi promovați și fără concurs. Pariu că dnele Pintea și Angheloiu nu au cunoștință de toate acestea? Citește ancheta integral la Renașterea Bănățeană.

4 COMENTARII

  1. Asa se intinpla intro tara fara lege Primari Directori Ministri si alti fac ce vor numai singura grija este sa nu il deranjeze unul pe altul.
    Sau puteti spune cu legi doar pentru prosti ca altfel siar face toti de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.