Acasă Actualitate Ce fac Liviu Dragnea și Radu Mazăre după gratii

Ce fac Liviu Dragnea și Radu Mazăre după gratii

DISTRIBUIȚI
De după zidurile închisorilor nu răzbat multe informații despre traiul pușcăriașilor mai ales acum de când nu mai e Tudorel Toader ministru ca să le plângă de milă.
Postul Realitatea TV a aflat cum trăiesc Liviu Dragnea și Radu Mazăre după gratii. Dragnea muncește la service-ul auto al închisorii având o condamnare mai mică decât a lui Mazăre care are regim închis de detenție. Pentru fiecare lună lucrată în penitenciar, Dragnea câștigă zece zile de libertate. Jurnaliștii de la Realitatea au publicat o serie de picanterii referitoare la activitatea fostului lider PSD în închisoare. Din câte se pare, Dragnea s-a adaptat la viața de pușcăriaș și evită conflictul cu alte persoane. Citește continuarea AICI.

3 COMENTARII

  1. CEI DOI INFRACTORI RETARZI SUNT LEGATI PRIN AFACERILE TEL DRUM SI DIN BARZILIA . Mai mult ca sigur ei continua si din PENITENCIAR afacerile comune de infractori notorii creati de politica de kkt din GRADINA MAICII DOMNULUI..

  2. Pentru. redactiaCURENTUL.
    Nu ma intereseaza ce fac astia in puscarie,spuneti-mi daca stiti cat s-a recuperat din prejudiciul care a fost stabilit de instanta in fiecare caz in parte, nu de alta dar domnul TEODOROVICI a aspus ca oameni din min.de finante sunt cei mai inportanti si cei mai muncitori din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.