DISTRIBUIȚI

În spațiul public au apărut informații despre angajarea fără concurs pe un post de consilier debutant la Direcția Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister, a unei cântărețe fotomodel în vârstă de 24 de ani. Codruța Elena Filip ar fi fost angajată în Ministerul Sănătății în urma unui interviu la care a obținut un punctaj de 89,33, scrie Newsweek.ro, care publică în facsimil rezultatul probei de interviu în urmă căruia Elena Filip a fost declarată admisă.
De asemenea, pe pagina de Facebook, Elena Filip menționa la locul de muncă Ministerul Sănătății și a publicat chiar și o legitimație de MS.

„Urmare a informațiilor apărute in spatiul public, Ministerul Sănătății precizează că nu există niciun angajat in cadrul instituției cu numele precizat in articol”, precizează, însă, Ministerul Sănătății. De asemenea, ministerul susține că a fost declanșată o anchetă internă pe acest subiect.
Păi dacă fata nu e angajată la MS ce anchetă internă poate face ministrul? Cu ce scop? Să îl ancheteze pe jurnalistul de la Newsweek? Să vadă cum arată platoul dințat cu două cocoașe?

În rest, fata e decorativă foc și cu vocea ei ușor răgușită, normal că a trecut interviul pentru monitorizarea și implementarea spitalelor regionale. Nu fiți invidioși!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.