Acasă Actualitate CE spune că România nu a făcut altă desemnare după respingerea Rovanei...

CE spune că România nu a făcut altă desemnare după respingerea Rovanei Plumb, confuză, Dăncilă spune că de la început a trimis două propuneri

DISTRIBUIȚI

Comisia Europeană nu a primit niciuna dintre propunerile pentru funcția de comisar european din partea României, respectiv Dan Nica și Gabriela Ciot, a afirmat pentru MEDIAFAX un oficial al instituției. Întrebată luni la Parlament, premierul Viorica Dăncilă a declarat că ea a trimis din prima două propuneri pe Rovana Plumb și pe Dan Nica.
„Nu am făcut propunerea? Nu am mers cu două propuneri? Le-am trimis de atunci, cele două propuneri. Nu am mers pe două propuneri?”, a afirmat luni, la Parlament, Viorica Dăncilă.

Dăncilă, a anunțat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcția de comisar european și că social democrații au și o propunere de rezervă, o femeie, pe Gabriela Ciot.

Cum Viorica Dăncilă nu a mai corespondat cu Comisia Europeană în acest sens, oficialii europeni așteaptă și azi noua propunere a României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.