Acasă Actualitate Orban o avertizează pe Dăncilă: orice promisiune în bani sau funcții pentru...

Orban o avertizează pe Dăncilă: orice promisiune în bani sau funcții pentru votul la moțiune reprezintă o infracțiune

DISTRIBUIȚI

„Avertizez public preşedintele PSD, negociatorii PSD că orice promisiune făcută în bani sau în funcţii către parlamentari pentru a le schimba opţiunea politică reprezintă o infracţiune, ca atare îi somăm să se abţină de la practicile cu care ne-au obişnuit, oricum şansele de reuşită ale unor astfel de practici sunt egale cu zero, oricum noi vom continua discuţiile, vom continua negocierile şi vom încerca să convingem în continuare parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură să fie alături de acest demers salutar pentru România, pentru că, după părerea mea, orice parlamentar care va vota moţiunea de cenzură va fi un parlamentar care va fi apreciat de opinia publică”, a spus Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

El a precizat că se bazează pe voturile a 244 de parlamentari la moţiunea de cenzură.

Dăncilă a declarat public astăzi că celor care votează moțiunea li se taie banii de la primăriile din colegii

”O parte din cei care au semnat moțiunea mă aștept să răzgândească la vot. Cred că așteptările unora au fost altele. Au văzut că președintele României și-a propus, alături de PNL, să treacă această moțiune, dar în momentul în care faci asta doar din rațiuni electorale, doar pentru că este campanie electorală (…) Cred că mulți se vor răzgândi pentru că după vot ajung în colegiile lor și vor da ochii cu primarii, cu cei din conducerea locală. Nimeni nu a ajuns parlamentar pe cont propriu, iar primarii când vor vedea că nu mai vin banii îi vor întreba de ce au făcut asta, ce aduce bun.

Am văzut că partidele de opoziție vor alegeri anticipate, iar dacă pică acest Guvern, așa cum susțin președintele și PNL, putem merge și la anticipate, dar vă spun că nimeni nu vrea să demisioneze. Acestea sunt doar declarații politice, nici cei de la PNL nu vor demisiona, nici cei de la PSD.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.