Acasă Actualitate Dăncilă e inconștientă: amenință public parlamentarii care votează moțiunea că le taie...

Dăncilă e inconștientă: amenință public parlamentarii care votează moțiunea că le taie banii de la primăriile din colegii

DISTRIBUIȚI

”O parte din cei care au semnat moțiunea mă aștept să răzgândească la vot. Cred că așteptările unora au fost altele. Au văzut că președintele României și-a propus, alături de PNL, să treacă această moțiune, dar în momentul în care faci asta doar din rațiuni electorale, doar pentru că este campanie electorală (…) Cred că mulți se vor răzgândi pentru că după vot ajung în colegiile lor și vor da ochii cu primarii, cu cei din conducerea locală. Nimeni nu a ajuns parlamentar pe cont propriu, iar primarii când vor vedea că nu mai vin banii îi vor întreba de ce au făcut asta, ce aduce bun.

Am văzut că partidele de opoziție vor alegeri anticipate, iar dacă pică acest Guvern, așa cum susțin președintele și PNL, putem merge și la anticipate, dar vă spun că nimeni nu vrea să demisioneze. Acestea sunt doar declarații politice, nici cei de la PNL nu vor demisiona, nici cei de la PSD.”, a spus Viorica Dăncilă, la Adevărul Live.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.