Acasă Actualitate Ce țeapă și-a luat Olguța: Klaus i-a spus Vioricăi în față că...

Ce țeapă și-a luat Olguța: Klaus i-a spus Vioricăi în față că nu o mai pune ministru

DISTRIBUIȚI

Așa țeapă cum și-a luat Olguța Vasilescu în acest sfârșit de an nu și-a mai luat niciun politician postdecembrist. Olguța a fost remaniată de la ministerul Muncii pentru a prelua Transporturile. Sigură pe ea, Olguța a acceptat dar Iohannis a refuzat să o numească. Disperată că pierde susținerea parlamentarilor controlați de Vasilescu și de amantul său Claudiu Manda, Dăncilă a propus-o la Dezvoltare pe Olguța cea pricepută la toate. Însă președintele nu a luat încă act de demisiile celor doi miniștri în funcție astfel că nici Mircea Drăghici nu pupă prea curând fotoliul de ministru.

Premierul Viorica Dăncilă a avut o primă reacție după ședința CSAT și declarațiile președintelui Iohannis, în cadrul ultimei ședinţe de Guvern din acest an, de la Palatul Victoria.

„Președintele a confirmat astăzi că nu poate să-și exercite rolul constituțional de mediator. Fiecare ieșire publică a domnului președinte are puternice accente politice, singura preocupare fiind aceea de a ataca PSD. Așa cum am anunțat încă de ieri, i-am solicitat domnului Iohannis o discuție în privința numirii celor doi miniștri, ai Transportului și ai Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Era firesc să avem o decizie în acest sens de îndată ce Curtea Constituțională a arătat că trebuie să avem această decizie de îndată. Președintele mi-a comunicat faptul că nu va da curs celor două propuneri pe care i le-am înaintat, fără nicio explicație, dând dovadă că dorește, de fapt, blocarea activității Guvernului”, a declarat Viorica Dăncilă.

2 COMENTARII

  1. Jarci analfabete si penale,ca in clanul rosu nu gasesti oriunde ai umbla,(Olgfura,Firfura,,Carnen D,Veorica,ligioi deficiente si tope agramate mai mari ,nu exista!.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.