Acasă Actualitate Cel mai priceput dintre lingăii Olguței în problema scăderii veniturilor în Sănătate...

Cel mai priceput dintre lingăii Olguței în problema scăderii veniturilor în Sănătate este medic primar

DISTRIBUIȚI

Anul trecut un medic devenea celebru peste noapte numindu-i idioți și boi pe cei care protestau față de ordonanța privind grațierea și trimițându-i să le facă endoscopie Tudor Chirilă și Rareș Bogdan. Acum medicul, membru ALDE, reacționează din nou la arzătoarea problemă a scăderii veniturilor în Sănătate. Răzvan Constantinescu, medic primar în Gastroenterologie și Hepatologie la Iaşi, îi scrie ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Acesta o admiră pe Olguța care ar fi depus o muncă excelentă la minister, dar un dobitoc din subordinea ei ar fi încurcat-o pe geniala politiciană:

„Doamnă Lia Olguta Vasilescu,

Cu toată simpatia personală pe care v-o port şi cu tot respectul pentru munca excelentă pe care aţi depus-o în ministerul pe care-l conduceţi, vă rog să-mi răspundeţi, dacă se poate, la următoarele întrebări:
1. Cine este dobitocul din subordinea dumneavoastră pe care nu l-a dus mintea să prevadă că eliminarea sporurilor va conduce la scăderea venitului celor cu salarii mici, deşi grila de salarizare a prevăzut niveluri superioare ale acestora?
2. Ce salariu are imbecilul respectiv, responsabil pentru diminuarea veniturilor taman ale celor mai nevoiaşi din sistemul sanitar, şi când îl daţi afară?
3. De ce lăsaţi incompetenţii să compromită ideile bune şi realizările pe care le aveţi?
4. Cum mă duc eu acum, cu salariul proaspăt dublat (şi mulţumesc încă o dată pentru acest lucru), la serviciu să dau ochii cu colegii registratori, statisticieni, infirmieri etc. ale căror venituri au scăzut?”, scrie Răzvan Constantinescu, membru ALDE, pe Facebook.

Nu-i așa că e priceput în lingușeli la adresa doamnei Olguța? Citește cum o făcea Olguța pe deșteapta în articolul Demascată, Olguța trece la mahalagisme: sindicaliștii să învețe matematică, salariile nu scad

și vezi și cum  calculează Olguța greșit câtul unei împărțiri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.