Acasă Actualitate Cine este consilierul exclus din PNL după ce a participat la două...

Cine este consilierul exclus din PNL după ce a participat la două emisiuni ale lui Gâdea: un îmbogățit din sinecuri în consilii de administrație

DISTRIBUIȚI

Potrivit deciziei nr.46/23 decembrie 2019 a Biroului Politic al PNL sector 5, liberalul Bogdan Jelea, lider al consilierilor locali din sectorul 5, a fost exclus din partid pentru că a participat la două ediții ale Sintezei zilei, la Antena 3, încălcând astfel o decizie a conducerii centrale a PNL, după cum se arată în documentul semnat de președintele filialei, Cristian Băcanu, document prezentat de inpolitics.ro.
Jelea Bogdan Ion este exemplul tipic de politician care a gustat tot timpul din tortul AGA și al CA-urilor din diverse întreprinderi de stat. Consilier local anonim la Sectorul 5 din partea PNL, Jelea nu a ieșit deloc în evidență până acum, adunând stipendii de la diverse instituții de stat încă neprivatizate.
Anul 2007 îl găsea pe Jelea în postura de membru în diferite comitete și comisii la Delfincom, Ceprohart, CFR Marfă și Ciprom. În acel an îi mersese bine și își cumpărase un apartament în zona Pieței Victoriei din București. Jelea era și consilier al Ministrului Economiei, consilier la Camera Deputaților, expert la Guvern și economist la o societate comercială.
Bogdan Ion Jelea era un fel de factotum al politicii liberale. Citește despre evoluția lui Jelea pe lumeapolitică.ro

1 COMENTARIU

  1. nu este de criticat, a expoloatat oportunitatea creata de politicieni. Acum sa il considere nulitate nu se mai poate, l-au uns in diferite CA-uri pe baza competentelor profesionale sau pe baza apartenentei politice?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.