Home Actualitate Ciocoii de la ASF: foie gras și vin franțuzesc din bani publici

Ciocoii de la ASF: foie gras și vin franțuzesc din bani publici

DISTRIBUIŢI

După ce au studiat romanul „Ciocoii vechi și noi” de Nicolae filimon la școală, unii români au rămas scârbiți de personajul principal, dar alții, cum ar fi șefii ASF îl copiază cu stoicism. Dinu Paturică este tipul ciocoiului nou, care, prin lingușire și intrigă, reușește să câștige încrederea stăpânului său, Andronache Tuzluc, pe care, în timp, îl va ruina metodic.

Europa liberă dezvăluie că ASF a cumpărat 300 de coșuri cadou oferite de o firmă de produse de lux din Capitală, Le Menoir. Astfel, prețul de achiziție a variat între 70 și 330 de lei pe bucată, în funcție de produse. Coșurile mai ieftine au avut doar vin și prăjituri, iar cele scumpe vin franțuzesc, un cozonac și o terină sau foie gras. Autoritatea de Supraveghere Financiară este un vechi client al companiei, de unde a mai achiziționat și în ultimii doi ani cadouri de Paște sau Crăciun. Un alt client al Le Menoir este Nuclearelectrica, de asemenea o companie de stat.

Libertatea a dezvăluit că președintele ASF, Nicu Marcu, a primit, în 2022, 15 salarii de câte 12.500 de euro. Unul a fost bonus de „performanță excelentă” pentru anul în care City Insurance a intrat în insolvență și ASF a știut că Euroins avea probleme de solvabilitate, dar a lăsat-o în pace.

 

2 ARII

  1. Romania a ajuns demult un sat fara caini unde fiecare face ce vrea,nu ar fi fost o problema mare ce ati prezentat acum daca angajati de la A.S.F. si-ar fi facut treaba pentru care sunt platiti de la bugetul de stat,dar avand in vedere ca in decurs de cativa ani patru companii de asigurari auto au dat faliment sau au intrat in insolventa una dupa alta fiecare la momentul intrari in insolventa fiind la timpul ei cea mai mare de pe piata asigurarilor din Romania si nimeni dintre toate organele de control ale statului nu a tras la raspundere conducerea A.S.Feului normal ca astia ishi fac de cap in dispretul tuturoe Romanilor.
    Domnule presedinte Klaus Johanis pentru fapte dastea care au lovit in siguranta economica a Romananiei trebuia convocat C.S.A.T.eul caci aici este vorba de subminarea economiei nationale si poporul roman va banuieste ca nu ati facut treaba asta nu de prost ce sunteti ci pentru ca in cazul inceperi unui control adevarat pornit de la un punct multe alte furturi mari cu sprijin politic la nivel innalt indiferent de partid sau fara sprijin politic ieseau la iveala,tocmai dasta parlamentari au dat legea conform careia daca au trecut 10 ani de la comiterea unei fapte poate sa fie vorba si de fapte in care faptuitorul a adus si un prejudiciu de zeci sau sute de milioane de euro banului public fapta se prescrie lucru care nu exista in nici o tara membra a Uniuni Europene sau S.U.A.;deci domnule presedinte dupa ce S.U.A.si Uniunea Europeana iau cerut de nenumarate ori reprezentantilor Romaniei sa lupte contra coruptiei din tara asta parlamentari romani au dat o lege in favoarea coruptilor si voi mai mari Romaniei ii spuneti celor din U.E. ca Romania a indeplinit toate conditiile pentru ca sa fie membra in spatiul Schengen,ei eu nu prea cred ca aveti dreptate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.