Home Actualitate Ciolacu anunță că tichetele de masă se vor putea acorda și numerar

Ciolacu anunță că tichetele de masă se vor putea acorda și numerar

DISTRIBUIŢI

Premierul Marcel Ciolacu spune că pachetul pe măsuri fiscale pentru care își va asuma răspunderea în Parlament va fi pus în dezbatere publică în această săptămână. El afirmă că tichetele de masă ar putea fi plătite numerar.
„Cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului în transparență. Pe urmă își iau avizele, trec prin ședință de guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului. Procedura e o săptămână, două. Nu o să fie nimic ascuns. Am mai auzit că vrea să facă cineva o moțiune de cenzură, dar de fapt e o șmecherie pentru ca nimeni să nu știe ce e acolo…, Fals. Vor fi și zile pentru depunerea amendamentelor”, spune Marcel Ciolacu.

De asemenea, există o propunere ca tichetele de masă să fie acordate în bani.

„Companiile care emit aceste tichete au ajuns la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere, 3% la emitere, 3% la colectare… Din informațiile pe care le am eu… Dacă nu înțelegem că nu putem să avem profit excepțional, poate și cu 1% impozit cu doi angajați, eu astfel de șmecherii nu le mai accept. Atunci voi lăsa alternativă. Nu vorbim de voucherele de vacanță”, încheie Ciolacu.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.