Acasă Actualitate Circul din Voluntari nu se mută la Cotroceni: Nici deșteptul de Pandele,...

Circul din Voluntari nu se mută la Cotroceni: Nici deșteptul de Pandele, nici nevastă-sa nu mai candidează

DISTRIBUIȚI
Florentin Costel Pandele anunța în luna mai: ”Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent”. Bineînțeles că Pandele bătea câmpii el neavând nici cea mai mică intenție de a candida. Astăzi este data limită pentru depunerea semnăturilor dar Pandele, la sfârșitul acesta de săptămână, este plecat cu Firea la o mănăstire să se lepede de ei înșiși ca să nu se mai învrăjbească din nimicuri după cum ne anunță pe pagina lui Facebook.
În luna iulie, Firea și Pandele s-au învrăjbit în direct la România TV după ce cu o lună înainte se contraziseseră la televizor în privința sârmei care-i creștea în rect primarului capitalei: Pandele susținea că are 3 cm, Firea că are 4, pentru că sârma creștea de la bacterii. La o lună de la dezvăluirea privind mațele doameni Firea, Pandele, a intrat în direct la România TV unde Firea tocmai anunțase că intră în cursa pentru prezidențiale și ștersese pe jos cu Dăncilă spunând că soția sa nu va mai candida la prezidențiale. Vezi Video
Demni de Cascadorii Râsului și el și nevastă-sa, cei doi nu au mai candidat le prezidențiale.
Costel era cel mai deștept român până când Ministerul Educației i-a anulat unul din doctorate pe motiv de plagiat. Până la alte verificări, Pandele are două facultăți, două masterate și două doctorate făcute în paralel! Toate, cu excepția primei facultăți (Institutul de Marină) sunt făcute în paralel cu exercitarea funcției de primar la Voluntari, după alegerea sa în 2000.
Așadar după ce a absolvit Dreptul la Bioterra în 2004, în paralel cu un masterat la aceeași particulară în „Controlul, expertiza şi securitatea alimentarã în agroturismul ecologic”, Pandele și-a dat seama că e genial și a început imediat un Doctorat în Ordine Publicã şi Siguranţã Naţionalã la  Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” cu tema „COORDONATE JURIDICE ŞI STRATEGII PRIVIND NAVIGAŢIA MARITIMÔ.
În paralel cu primul an de doctorat Pandele absolvă și Colegiul Naţional de Apãrare. La sfârșitul primului an de doctorat, Pandele își dă seama că e prea ușor pentru el și începe încă un doctorat în Ştiinţe Militare la Universitatea Naţionalã de Apãrare „Carol I”, cu teza de doctorat „România şi noile provocări generate de integrarea europeană”, precum și un masterat în cadrul aceleiași universităţi, la Facultatea de Comandã şi Stat Major cu specializarea în „Securitate şi Apãrare Naţionalã”.
Așadar pe parcursul anului școlar 2005-2006, Pandele face în paralel două doctorate și un masterat, urmând ca în anul 2006-2007 să studieze doar la cele două doctorate și să devină Dr.&Dr. în 2008.
Nu înțelegem de ce sunt considerați intelectuali doar Papahagi, Nicușor Dan, Baconschi, Paleologu și alții ca ei, care au câte un doctorat și ăla luat prin străinătate, nu aici pe pământul nostru strămoșesc în timp ce îndeplineau și o funcție publică de primar?

2 COMENTARII

  1. „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei… Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti… Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşătoare de meningită morală.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.