Acasă Actualitate Cîțu umilește PSD și USR doar-doar va rămâne el premier interimar

Cîțu umilește PSD și USR doar-doar va rămâne el premier interimar

DISTRIBUIȚI
Florin Cîțu le-a cerut astăzi partidelor care l-au dat jos prin moțiune de cenzură, PSD și USR să accepte necondiționat guvernul Ciucă, după ce PSD a anunțat deja că nu votează decât dacă 10 cereri ale lor vor fi implementate. Cîțu însă postează provocator pe Facebook în speranța că orgoliul politicienilor PSD și USR îi va face să nu-l voteze pe Ciucă și astfel el va rămâne în funcție oricât, neexistând vreun termen limită în acest sens.
„Responsabilitate – aceasta este singura soluție în acest moment. Cei de la USR și PSD trebuie să înțeleagă și să arate că pot lăsa deoparte interesele politice, măcar în această perioadă critică. L-am propus pe Nicolae Ciucă pentru formarea noului Guvern, am dovedit responsabilitate și dorința de a găsi soluții. În acest moment nu trebuie să fie vorba despre negocieri obscure sau despre persoane. Și, mai important, trebuie să și arătăm că suntem dispuși să facem ceea ce spunem.
Mesajul PNL este unul foarte clar: România are nevoie de responsabilitate, stabilitate și liberalism!”, a postat președintele PNL spre amuzamentul social democraților care cred că România nu are nevoie de liberalism, ci de socialism.

1 COMENTARIU

  1. S-au pus din nou de acord uselistii: Romania are nevoie de pasoptism. Nici nu era de mirare ca nu-si asuma si milioanele de morti de dupa doctrinele pasoptiste.

    Mai plastic, aici timesnewroman.ro/life-death/am-ajuns-mai-rau-decat-o-tara-bananiera-la-noi-e-si-frig/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.