Acasă Actualitate Unde s-a ajuns! Ciutacu atacă somitățile medicale că nu o apără pe...

Unde s-a ajuns! Ciutacu atacă somitățile medicale că nu o apără pe amanta condamnatului „nevinovat” Oprescu: rahați în tufe

DISTRIBUIȚI

Cum apelul la decizia de condamnare la 5 ani și 4 luni cu executare pentru luare de mită se apropie de sfârșit, pe 4 ianuarie, Sorin Oprescu i-a acordat din cabinetul său de șef de secție la Spitalul Universitar un interviu fluviu jurnalistului Victor Ciutacu de la România TV în care s-a plâns că a fost nedreptățit de procurorii DNA. Oprescu s-a plâns că a fost ascultat pe siguranță națională și că nu „s-a putut demonstra nimic”, omițând să amintească, iar Ciutacu, slugarnic, ignorând că de fapt a fost interceptat, înregistrat, supravegheat video și audio, fotografiat în baza unor mandate de la judecător, mandate care au fost însă anulate în baza Deciziei CCR, nemaiputând fi valorificate. Dacă în absența mandatelor Oprescu a primit 5 ani și 4 luni, oare cât ar fi primit dacă mandatele ar fi fost valorificate? Ciutacu nu l-a întrebat, desigur pe Oprescu asta.

La finalul apoteotic al interviului, Ciutacu le ia apărarea „numelor rezonante ale medicinei”, „Floarea medicinei,” executate de DNA: „DVS, Dr. Burnei, Dr. Burcea, Monica Pop, pe care nu au reusit sa o ingroape. Colcăia coruptia la varful sanatatii si a spitalelor din România. Statul ala ce a pazit de v-a gasit pe toti asa, la navod?”, l-a lingușit Ciutacu.
OPRESCU i-a răspuns imediat: „Pai este povestea acarului Paun, intotdeauna responsabilii, fie ca erau manageri sau profesori, sefi de sectie, erau raspunzatori pentru toate lipsurile care li se petreceau romanilor.”

Astăzi Ciutacu sare în apărarea amantei lui Oprescu în eventualitatea în care ministrul Sănătății ar îndrazni să controleze cumva Spitalul Universitar:

„Gunoaiele astea continua campania de preluare in forta a conducerilor marilor spitale. De fapt, a bugetelor de investitii si de cheltuieli cu aprovizionarea, ca sa fiu mai exact. Dupa ce Floreasca e un caz aproape rezolvat, asaltul s-a mutat la portile Universitarului. Ce face Digi 24 din ora-n ora, cu tot cu personajele sugatoare de bugete de PR pharma (si nu numai) pe care le vantura pe post de priceputi in domeniu, depaseste orice limita de abjectie. De pe vremea lui Eugen Nicolaescu nu am mai vazut asa ceva. Da’ atunci exista (si era viu), cu toate ale lui, Sorin Oprescu. Azi, cu exceptia doctorului Monica Pop, tac somitatile medicale ca rahatii-n tufe. Si isi merita soarta…” susține Ciutacu.
Vă reamintim că DNA a cerut confiscarea averii managerului SUUB, Adriana Nica: până l-a cunoscut pe Oprescu avea 0 lei, după 3 ani nu a putut justifica peste 500.000 EURO

2 COMENTARII

  1. Sub conducerea lui Sorin Oprescu s-a construit stadionul national cu 230 milioane euro in timp ce italieni au construit un stadion identic cu 115 milioane euro,si dupa ce a fost dat in folosinta stadionul din Italia nu a mai avut nevoie de alte lucrari.
    Sumele nu sunt exacte dar oricum este o diferenta de peste 100 milioane euro intre doua stadioane identice,poate stiti dumneavoastra care sunteti ziaristi daca a fost intrebat fostul primar Oprescu de diferenta asta si ce a raspuns.
    Si de doctorul MIHAI LUNCAN despre care s-a spus ca a deturnat fonduri de la spitalul de stat,ce mai stiti pentru ca nu s-a mai auzit nimic nici de asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.