Acasă Actualitate Claudiu Crăciun, agentul înfiltrat în mișcarea protestatarilor împotriva Guvernului, s-a deconspirat

Claudiu Crăciun, agentul înfiltrat în mișcarea protestatarilor împotriva Guvernului, s-a deconspirat

DISTRIBUIȚI

Ziua marșului de duminică a adus două noi prilejuri de satisfacție – ocuparea Pieței Universității, nu doar a rondului, cum și-o doreau agenții USL înfiltrați cu portavoci între demonstranți și autodeconspirarea unui agent cheie al USL, introdus între manifestanți în scopul deturnării protestelor într-o direcție care să nu-i aducă prejudicii lui Victor Ponta. Despre acest personaj am atras atenția în ziarul Curentul încă de la debutul manifestărilor de amploare ale bucureștenilor împotriva Guvernului Ponta. Crăciun s-a dat în vileag într-un context foarte clar, în care era vorba de un interes major al USL, respectiv acoperirea mătrășirii procurorului Papici, cel care l-a trimis pe calea pușcăriei pe capul baronilor PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, armăsarul Mihaelei, dragostea prostănacului.
Istoria a fost relatată în detaliu de hotnews. După ce miercuri seara a apărut știrea că procurorul general Tiberiu Nițu i-a schimbat din functia de sef și adjunct secția anticorupție a DNA pe procurorii care instrumentasera dosarele lui Liviu Dragnea și Adrian Nastase, s-a creat un fel de mișcare online de susținere a acestora, mai ales după ce și Ambasada SUA și-a manifestat îngrijorarea și mai ales după ce Victor Ponta din pozitia de prim-ministru le-a dat judecătorilor indicații prețioase în ce mod să decidă declarându-se “convins ca judecatorii vor infirma rechizitoriul procurorilor in cazul dosarului in care vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata”. Cam la fel făcea Năstase, tutorele său politic, pe vremuri în cazul Bivolaru. Nu mai vorbim de mentorul supremus, Ion Ilici Iliescu care transmitea în direct, pe televiziune, procurorilor și Armatei cine-i legionar din Piața Universității și trebuie fie împușcat fie aruncat la bulău.
Pe Facebook a fost anunțat un “protest împotriva imixtiunii politicului in justiție”, de la ora 18.00, duminică, în Piața Universității: "Procurorii Lucian Papici si Mariana Alexandru au fost schimbați din funcție la intervenția primului-ministru Victor Ponta, în momentul in care dosarul prim-viceprimministrului PSD Liviu Dragnea a fost finalizat. Vă invitam pe toți cei care considerați că intervenția lui Victor Ponta este un atac la independența justiției, la ieșirea în strada, protest împotriva imixtiunii politicului în problemele justiției".
Duminică ar fi trebuit ca marșul protestatarilor față de guvernul Ponta să se abată și pe lângă DNA în condițiile in care la sediul instituției avea loc un miting de susținere a procurorilor aruncați pe geam de haita lui Ponta. Mai multe voci au cerut ca protestele legate de Roșia Montană și abuzul scelerat al legii promovat de către Victor Ponta să includă și tema justiției. Cine a sărit ca ars?!…Claudiu Crăciun, care a pretins, în scris că tema Justiției nu este una de mare interes și pe motiv că, cică, justiția n-ar fi o problema socială, a tuturor adică, ci una marginală, politică: „justiția a devenit un subiect foarte politizat, o marotă electorală”- a scris Crăciun pe contul său de facebook drept explicație pentru respingerea categorică a sugestiei ca demonstranții de duminică să ia în seamă și tema justiției. Atâta tupeu și obrăznicie pesedistă rar s-a mai văzut. Toată mișcarea de protest care a adunat deja zeci de mii de bucureșteni are de-a face exact cu tema injustiției și ticăloșiei unui proiect de lege pe care Ministerul Justiției l-a respins și Ponta l-a impus totuși ilegal și abuziv, deoarece era scris chiar de mâna sa de clepocrat de mic.
Să fim bine înțeleși, bucureștenii n-au ieșit în număr mare la proteste din motive ecologice ci pentru că sunt împotriva guvernului USL care a aprobat – printre altele proiectul Roșia Montantă, încălcându-și în cel mai pur stil comunist propriile promisiuni demagogice. Băsescu este și el un agent de influență al goldsteinilor dar în timpul guvernării PDL nu a trecut vreun astfel de proiect de lege în favoarea Gold Corporation, precum cel scris chiar de Victor Ponta.

Punctul 8 al USL: “Respingerea proiectului Roșia Montană”. Desigur la mișto

Pe vremuri în Piața Universității se scanda susținem punctul 8 de la Timișoara. Păstrând proporțiile acum scandările demonstranților ar putea suna astfel: susținem punctul 8 din programul de guvernare USL – pe care USL nu-l mai recunoaște. Angajamentul din Programul de guvernare al USL este cuprins în documentul „Cele 15 propuneri ale Uniunii Social Liberale pentru guvernare”, unde la punctul 8 se afirmă clar poziția inițială a USL: „Respingerea proiectului Roșia Montană cu evaluarea corectă pe trei zone: respectul pentru mediu, protejarea interesului național și combaterea corupției politice”.
Același Ponta a schimbat macazul când a pus gheara pe putere și a oferit cum a ajuns în scaun privilegii incredibile goldsteinilor, dovedind că este nu numai duplicitar (schizofrenic in limbaj medical)  cât și un personaj cu grave carențe de educație juridică, cu un dispreț față de lege ce-l califică drept infractor ca mentalitate. Proiectul de lege propus de Ponta  a fost demolat și făcut varză chiar de Ministerul Justiției. În documentul adresat ministrului Marilor ?ê?£păgi (Proiecte, zic ei la mișto), Dan ?ê?£ova, experții de la Justiție au șters pe jos cu proiectul de lege al Micului Titulescu. Nu doar “viciile de neconstituționalitate” caracterizează proiectul lui Ponta ci caracterul profund bolșevic. Numai pe timpurile bolșevicilor statul comunist din acea vreme și-a permis să confiște proprietățile inalienabile ale oamenilor. Juriștii din Minister, cu facultatea făcută pe bune nu cu diplome le mișto, cum are Ponta, au dovedit că proiectul acestuia “cuprinde derogări de la dreptul comun, care constituie tot atâtea restrângeri de drepturi ale cetățenilor, restrângeri pentru a căror legiferare este esențială o justificare compatibilă cu condițiile prevăzute de legea fundamentală” (Constituția). Pe scurt se afirmă răspicat caracterul total neconstituțional al Legii lui Ponta de nimicire a Roșiei Montana în beneficiul goldsteinilor.
Mai mult tot experții Ministerului Justiției au scos în evidență faptul că datele cu privire la legislația fiscală, cursul de schimb sau actualizarea costurilor de capital și operaționale ce apar în anexe nr. 1 a proiectului scris de Ponta pentru Gold Corporation sunt vechi de peste un an, ceea ce deconspiră caracterul profund ticălos al lui Ponta, care pregătea de fapt încă din 2012 strategia de aprobare a proiectului, exact în timp ce scria în punctul 8 citat anterior, ca va face totul ca la Roșia Montană să se aplice legea și bunul simț.

Duplicitatea lui Victor Ponta

Am făcut o scurtă trecere în revistă a evenimentelor care au precedat reacția profund anti guvernamentală a românilor care au ieșit în număr mare, începând cu data de 15 septembrie în stradă, în mai multe orașe ale țării. Sarcina, misiunea unui agent de teapa lui Claudiu Crăciun era să mențină la un nivel mediocru și derizoriu – ecologist cică, protestele, ceea ce a și reușit vreme de două săptămâni, până la data de 15 septembrie. ?ê?£i el și Ponta au fost dați peste cap de reacția bucureștenilor și din acel moment au urmat o serie de mișcări diversioniste ale lui Victor Ponta, ba de aparentă cedare la presiunea străzii, ba de manipulare și dezinformare. Pentru a-i reuși manevrele de intoxicare, Ponta și-a aranjat maximă expunere mediatică, punând la bătaie întreg aparatul pesedist și alergând efectiv la toate posturile tv și radio de câte trei ori pe zi. Totodată, folosind pârghiile din mass-media, de la televiziuni la mediul online, utilizând inclusiv blogeri ce se dau independenți și onești, cu atitudini pretins bisericoase, a aruncat un val uriaș de minciuni și a încercat delegitimarea protestelor și intoxicarea populației prin “prăfuire” – termen specific unității din care face parte – și din care știm mai mulți că face parte.
Pe “teren” agenții săi printre care acest  Crăciun au făcut eforturi enorme ca să nu-i lase pe oameni să se adune în Piața Universității sau în fața Guvernului, eforturi de emitere a unor lozinci si slogane “pozitive” fără mesaj contestatar la adresa lui Ponta, autorul de fapt al celei mai ticăloase mânării din istoria post decembristă.
Crăciun este acum căutat pentru a i se lua măsura meclei de către protestatari furioși. Pe unul dintre cele mai accesate bloguri din România, www.capitalismpepaine.ro, un site cu zeci de mii de unici pe zi, la care contribuie și cunoscutul realizator de televiziune Radu Morar a apărut un material intitulat “Miscarea Roșia Montana distrusă de USL prin Claudiu Crăciun”. Este abordată și tema Justiției dar și a falimentului Românei, prin demersurile  lui Victor Ponta.
Mulți bucureșteni și-au exprimat pe rețelele de socializare dezamăgirea față de încercările de confiscare a protestelor ba de grupurile de comunistoizi bumbeșieni  ai agentului lui Sorin Ovidiu Vîntu, Mircea Toma, ba de Alina Mungiu, adoratoarea lui Crăciun, căruia i-a închinat dirirambice versificații în care-i comunică acestuia că e superb ..
Citez din nou din materialul despre diversionistul Crăciun: «  Gold Corporation a cheltuit o jumatate de miliard de euro, pe propaganda si spagi in Romania. Era de asteptat sa trimita pe cineva, sa deturneze Miscarea. Ce e de facut, cand sistemul incearca sa-si infiltreze securistii? Simplu: cand cineva va mai interzice sa strigati contra Guvernului…DATI-I UN PUMN IN GURA!”
Subscriu.

George Roncea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.