Acasă Actualitate Clotilde Armand organizează maratonul vaccinării la Romexpo

Clotilde Armand organizează maratonul vaccinării la Romexpo

DISTRIBUIȚI

Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, organizează la centrul Romexpo un maraton de vaccinare sub sloganul „Ne vaccinăm și ne salvăm!”. Campania va demara vineri, 22 octombrie, ora 08:00, și se va încheia luni, 25 octombrie, ora 08:00.
Bucureștenii și nu numai se pot imuniza timp de trei zile împotriva COVID-19, la orice oră din zi și din noapte, la cel mai mare centru de vaccinare din țară situat la centrul Romexpo din Sectorul 1 al Capitalei. În cadrul maratonului, care durează 72 de ore, peste 20 de medici și asistenți medicali de la Complexul Multifuncțional Caraiman au amenajat opt fluxuri de vaccinare pentru cei care doresc să se imunizeze. Persoanele vaccinate la Romexpo primesc tichete de masă în valoare de 100 de lei, cinci tichete de câte 20 de lei, fiecare. De acestea pot beneficia doar persoanele care au finalizat schema completă de vaccinare. Tichetele de masă se distribuie nominal, la Centrul de vaccinare Romexpo, pe baza actului de identitate și a dovezii privind vaccinarea în cadrul centrului și se folosesc exclusiv pentru plata produselor alimentare de la magazinele și restaurantele afiliate la rețeaua ”Up România”.
Vaccinarea este singura armă eficientă împotriva COVID-19. Adresez un apel bucureștenilor și locuitorilor Sectorului 1 să folosească în număr cât mai mare această armă pe care știința ne-o pune la dispoziție. Împreună, numai prin vaccinare, putem depăși situația gravă în care ne găsim în prezent și ne putem salva pe noi și pe cei dragi nouă.
Acest eveniment face parte din campania “Maratonul pentru viață”, organizată alături de următorii parteneri: Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.
IMPORTANT! Vaccinarea se poate face fără programare, doar cu buletinul, și se pot fi alese următoarele tipuri de vaccinuri anti-COVID-19: Johnson&Johnson (o singură doză), Pfizer-BioNTech și Moderna (fie că e vorba de prima doză, de rapel sau de a treia doza).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.