Acasă Actualitate Clotilde: La A3 și RTV abonate la banii locuitorilor Sectorului 1 se...

Clotilde: La A3 și RTV abonate la banii locuitorilor Sectorului 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false!

DISTRIBUIȚI

„E oficial…dar pe surse! La A3, RTV și restul publicațiilor abonate până acum la banii locuitorilor din Sectorul 1 se spune că am pierdut alegerile. Sunt știri false. Este a 4 oară în ultimele 6 luni când aflăm că hoțul strigă hoții și se jură că nu fură. Dl. Ciolacu declară că îmi dau demisia iar restul pesediștilor vor fi fericiți pentru că vor putea jefui în continuare comunitatea din Sectorul 1. Ghinion. Nu plec nicăieri iar rezultatul alegerilor a fost validat de 4 instațe judecătorești. Nimeni și nimic nu mai poate să răstoarne rezultatul alegerilor. Nici măcar secția creată de Dragnea.
Ați mințit poporul cu televizorul, dle. Ciolacu. De cele 473 de procese verbale găsite flagrant asupra unui membru PSD deasupra sediul Biroului Electoral de Sector 1 în Direcția de Mediu a primăriei pare că au uitat pesediștii. Și de ancheta de la Secția 4 de poliție sau de imunitatea fostului primar obținută cu un post de parlamentar.
Oameni buni, nu-i credeți. Lăsați-i să urle de disperare pentru că au pierdut privilegiile și le-am distrus rețeaua de făcut bani necinstiți.
Cu cât urlă mai tare cu atât înseamnă că facem ceea ce trebuie. Am început să arăt românilor dimeniunea jafului pesedist din Sectorul 1 și nu mă voi opri până când toți cei responsabili vor plăti în fața Justiției pentru fărădelegea lor. Continuăm.
PS: Bani (dintr-un singur contract) de la locuitorii sectorului oferiți de fostul primar pentru știriile false de acum:
– B1 TV: 100.050 de euro;
– Antena 3: 70000 de euro;
– România TV: 69.000 de euro;
– Luju.ro: 50.000 de euro;
– Luis Lazarus Live: 30.000 de euro.”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

4 COMENTARII

  1. Punctual[ în fiecare MOMENT], contează fiecare vot. La scara istoriei, ce mai contează că nu aproape 100% au votat Iliescu, Constituția, ci doar foarte foarte mulți deși mai puțini decât s-a declarat. Problema demisiei din acest punct de vedere ar putea fi discutată (la o cafea/bere), c-au ieșit scoruri foarte apropiate de atâția ani. Ce se știa demult despre sectorul.1 (case nationalizate cu proprietar în viață numeroase, de pildă, pe care secția asta specializată le-ar putea inventaria ușor; ar putea aceasta să fie moștenirea lui Dragnea, o procuratură care doar să constate infracțiuni imobiliare(legea 18, legea 112) fără să propună pedepse.

  2. Oare in ce alta tara daca se constata fraudarea alegerilor, respectivii nu erau arestati in 24 de ore. La noi se poate orice se pare.

    Avem ceea ce meritam. Nu suntem victime…..suntem complici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.