Acasă Actualitate Clotilde lansează nucleara pentru Tudorache și Romprest: vom recupera prejudiciul de 200...

Clotilde lansează nucleara pentru Tudorache și Romprest: vom recupera prejudiciul de 200 milioane de Euro

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat joi, după anunţul DNA privind dosarul penal deschis pe numele fostului edil Daniel Tudorache, pentru abuz în serviciu, fiind acuzat că a mărit tarifele pentru serviciile de salubritate, că î perioada următoare vor face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vor investi în reconstrucţia Sectorului 1.

”Am citit comunicatul DNA în legătură cu acuzațiile din dosarul Romprest, confirmă 100% tot ce am dezvăluit public în ultimii ani despre marele furt din perioada administrațiilor conduse de Andrei Chiliman și de Dan Tudorache. Prejudiciul record de 1 miliard de lei, bani furați de la locuitorii Sectorului 1, explică foarte bine de unde aveau resurse financiare PSD și PNL pentru campaniile mediatice demarate împotriva mea. De asemenea, dezvăluie mizele pentru care o parte dintre consilierii locali PNL și PSD din Sectorul 1 s-au transformat în avocați ai firmei Romprest, atunci când se discuta despre modificarea sau rezilierea contractului cu compania de salubrizare.
Asta nu veți auzi la televiziunile care ne linșează mediatic de aproape 2 ani de zile pentru că ne-am permis să ne luăm de firmele transpartinice, asta înseamnă să impui reforme adevărate. La începutul luptei noastre au fost mulți jurnaliști de bine care au încercat să transforme demersul nostru împotriva acestui grup infracțional organizat de la toate nivelurile (administrativ și politic) în ceva banal. S-a încercat banalizarea răului, s-a dus în derâdere lupta noastră cu Mafia. În perioada următoare vom face toate demersurile pentru a recupera prejudiciul în acest caz, iar banii îi vom investi în reconstrucția Sectorului 1. ”, anunță primarul Sectorului 1.

Joi, fostul primar a Sectorului, deputatul PSD Daniel Tudorache a fost pus sub acuzare după ce a plătit ilegal către Romprest 200 milioane de Euro

 

2 COMENTARII

    • Activități de Gio se prescriu și acelea. Ar fi fost motiv de jubilație încadrare la fapte imprescriptibile. Sau măcar returnarea dosarului către procurori din acest motiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.