Acasă Actualitate Clubul Roman de Presa lanseaza Premiile pentru Debut

Clubul Roman de Presa lanseaza Premiile pentru Debut

DISTRIBUIȚI

Incepand cu acest an, Clubul Roman de Presa acorda Premiile pentru Debut. Se vor acorda premii pe cele trei mari segmente ale mass-media: presa scrisa, radio si televiziune.

Pentru fiecare sectiune se vor face trei nominalizari si se va acorda un singur premiu, in valoare de 1.000 USD. Nominalizarile vor fi anuntate din timp, printr-un comunicat al Clubului Roman de Presa.

Se pot inscrie in concurs toti autorii de reportaje, cu materiale publicate sau difuzate intr-unul din mediile de comunicare nationale sau regionale in perioada 1 octombrie 2002 – 30 septembrie 2003.

Fiecare autor se va inscrie cu 3 articole (presa scrisa) sau cu o productie (audio-video), pentru fiecare din sectiunile mentionate. Materialele vor fi insotite de fisa de inscriere, un CV complet al autorului, o fotografie color tip pasaport si acordul scris al broadcaster-ului sau publicatiei in care au aparut materialele. Acordul scris va avea forma unui acord de difuzare sau retiparire si va cesiona temporar drepturile asupra produsului, pentru o perioada de un an de la decernarea premiilor, in exclusivitate catre Clubul Roman de Presa, care poate retipari sau redifuza materialul in scopul promovarii premiilor.

Presa scrisa – materialele se vor prezenta in original, plus doua printuri A4. Taxa de inscriere este 200.000 lei.

Presa audio-video – materialele vor fi prezentate in varianta originala. Productiile video se vor prezenta in doua copii VHS, iar pentru cele nominalizate juriul va cere si copia BETA. Productiile audio se vor transmite in doua copii, pe casete audio normale, iar pentru cele nominalizate juriul va cere si copia DAT. Casetele si carcasele inscrise vor avea inscriptionate vizibil numele autorului si al productiei. Taxa de inscriere este 200.000 lei.

Taxa de inscriere se va achita in contul Clubului Roman de Presa nr. 251105182700038697001, Banc Post – Sucursala Unirea sau va fi platita la Secretariatul CRP, in momentul inscrierii.

Data limita pentru inscrierea in concurs este 31 octombrie 2003, orele 17.00. Decernarea premiilor va avea loc in cadrul Galei Premiilor Clubului Roman de Presa, in luna decembrie 2003.

Informatii suplimentare se pot obtine de la sediul Clubului Roman de Presa, tel.: 021/665.41.16, 021/223.43.32, e-mail: crp@digi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.