Acasă Actualitate CNSAS: Andrei Marga a fost informator al Securității sub numele Horia și...

CNSAS: Andrei Marga a fost informator al Securității sub numele Horia și Mureșan, nefiind colaborator

DISTRIBUIȚI

Fost Ministru al Educației intre 1997 și 2000 și Ministru de Externe pentru două luni în Guvernul Ponta I, Andrei Marga ocupă cu nerușinare în acest moment funcția de Director al Institutului Cultural Roman. Marga a turnat la Securitate intre 1977 și 1987 mai mulți profesori universitari străini veniți în vizita în România. Cea mai mizerabilă turnatorie a fost făcută și de el și de soția sa care au turnat o cercetatoare americană că adusese o canistră de benzina din RFG și le ceruse acestora să o depoziteze la ei acasa. Vă prezentăm adeverința emisa de CNSAS despre turnatoriile penibilului Marga.

Andrei Marga a fost informator al Securitatii sub numele Horia si Muresan

Cum mințea Marga asta-vara!

Andrei Marga a negat în urmă cu câteva luni zvonurile din presă potrivit cărora ar fi colaborat cu Securitatea. Mai mult, fostul ministru de Externe spunea că legăturile lui cu poliția politică sunt rodul imaginației consilierului Sebastian Lăzăroiu și a profesorului Costel Sârbu.
“ Scrisul sub codul <<Mureșan>>, la care el apelează voios, seamănă cu scrisul meu așa cum eu semăn cu Sophia Loren! Lăzăroiu fabulează și se descalifică, încă o dată, vorbind prostii cu lejeritate",mintea cu dezinvoltura  Marga. "Totul este o fabulație a lui Lăzăroiu, care-l privește și de care va trebui să răspundă" mai spunea fostul informator, anuntand ca il va da in judecata pe Lazaroiu.
Mai mult el ne asigură că nici vorba de a fi scris vreun text despre cineva."In legatură cu alegațiile proferate de «analiști» instrumentați de cercuri obscure, precizez, incă o dată, că nu mi-a cerut nimeni, niciodată, să colaborez și nu am colaborat cu Securitatea. Nu există nici un text semnat de mine, caci nu am semnat vreun text sau angajament in acest sens".

O hahaleră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.