Acasă Actualitate #Colectiv după 2 ani: concert comemorativ pe 30 octombrie

#Colectiv după 2 ani: concert comemorativ pe 30 octombrie

DISTRIBUIȚI

30 Octombrie 2015, #Colectiv, este o zi marcanta pentru rock-ul românesc. Asociația Colectiv GTG 3010 a ales să țină trează memoria acelei zile prin organizarea unui eveniment anual.

Prin intermediul acestui eveniment, Asociația dorește să ofere ajutor celor care încă au nevoie de sprijin și, de asemenea, dorește ca un număr de trupe să cânte pentru cei care și-au pierdut viața în tragedia din clubul #Colectiv.

Prețul unui bilet va fi de 50 RON.

Bilete vor putea fi achiziționate în avans de pe site-ul https://www.iabilet.ro sau la intrare în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Fondurile și donațiile obținute în urma evenimentului vor fi folosiți atât în beneficiul victimelor din Colectiv, la decontarea tratamentelor și a facturilor medicale, cât și în organizarea evenimentului de anul viitor, dorindu-se ca ‘#3010 Festival’ să fie realizat an de an.

Nevoile victimelor sunt mari și pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta să treacă cât mai ușor peste suferința existentă.

Demersului nostru s-au alăturat mai multe formații ce vor susține concerte acustice în seara respectivă: Jinxy Von D’ers, Gray Matters, Breathelast, Days of Confusion, Luna Amară, Coma, Pixels, CCSE, Subcarpați.

Asociația Colectiv GTG 3010 este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă, cu personalitate juridică, cu scop public, înfiintată în temeiul OG nr.26/2000, cu modificările și completările ulterioare potrivit prezentului Senat.

Reprezintă singură asociație înființată de cei care au avut de suferit în mod direct în urma incendiului din Clubul Colectiv din data de 30 octombrie 2015 și este formată din 100 de membri.

Principalul scop al asociației este acela de a acorda ajutor marilor arși ai României. Ea îi va sprijini financiar pe cei care au suferit arsuri grave și sunt în procesul de refacere și de reintegrare socială. De asemenea, va sprijini victimele abuzurilor statului și pe cele din accidente și incendii, atât din punct de vedere medical cât și juridic.

https://www.colectivgtg.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.