Acasă Actualitate Condamnări în cazul Colectiv

Condamnări în cazul Colectiv

DISTRIBUIȚI

Tribunalul București i-a condamnat astăzi pe patronii clubului Colectiv la câte 11 ani și 8 luni de închisoare cu executare: Anastasescu George Alin, Mincu Costin, Gancea Paul-Cătălin.

Pompierii Radu Antonina și Matei George-Petrica au primit câte 9 ani si 2 luni inchisoare cu executare.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Angajatele Primăriei Sectorului 4 Iofciu Aurelia și Ganea Luminița Larisa au primit 8 ani, respectiv 7 ani de închisoare cu executare iar Moţoc Sandra Ramona – 3 ani inchisoare cu suspendare

Patroana firmei de Artificii, Niţă Daniela Ioana a primit 12 ani si 8 luni inchisoare cu executare iar soțul său Niţă Cristian Mihai – 3 ani si 6 luni închisoare cu executare.

Pirotehniștii au primit câte 9 ani și 8 luni, Zaharia Viorel respectiv 10 ani cu executare Marian Moise.

Daunele acordate variază între 50.000 de Euro și 500.000 de Euro celor 113 de părți vătămate.

Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

  1. In legatura cu despagubirile in bani nu trebuie sa se plateasca nici un leu de Statul Roman adica de noi toti pentru ca cei care au organizat concertul din noaptea aia cu ghinion nu au avut aprobare de la nici o autoritate a statului pentru spectactol pirotehnic,s-a mers pe principiul”lasa ma ca nu este asta primul spectactol pirotehnic fara toate autorizatiile,am mai organizat noi zeci si nu s-a intamplat nimic,partea cealalta cu infectiile intraspitalicesti nu au fost acesti oameni singurele victime ale acestor infectii,pana la”COLECTIV” au fost sute de morti si mii de oameni care mergeau in spital cu o boala si ieseau cu trei din cauza igienei precare din spitale.
    Ziaristilor de la „CURENTUL”faceti parte din presa romaneasca si banuiesc ca aveti cunostinta de cazuri de genul asta,asa ca puteti da exemplu si alti oameni care pot sa vina cu avocati si sa ceara bani de la Statul Roman pentru morti lor din spitale sau care au suferit si sufera tot din cauza infectiilor intraspitalicesti pentru ca daca e lege este pentru toata lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.