Acasă Actualitate Condamnat la 8 ani de închisoare, Vâlcov va gestiona 12,5 miliarde de...

Condamnat la 8 ani de închisoare, Vâlcov va gestiona 12,5 miliarde de Euro din banii României în 2019

DISTRIBUIȚI

Darius Vâlcov a devenit deja cel mai puternic om din România. Deși e condamnat de un an de zile la 8 ani de închisoare cu executare, judecătorii de la ÎCCJ nici măcar nu au catadicsit să motiveze sentința deși termenul legal era o lună de la pronunțare. Acum, senatorul Florin Câțu, fost bancher și specialist în economie analizând proiectul de buget pentru anul 2019 a descoperit o bombă:

„Valcov devine cel mai puternic om, nu doar din guvern.

Un condamnat in prima instanta la 8 ani decide politic unde se duce cea mai mare suma alocata vreodata creditelor de angajament: – aproximativ 60 miliarde lei!!!!

In 2017 suma a fost de 30 de miliarde lei, o suma record. Acum Valcov are o suma de doua ori mai mare pe care o distribuie dupa criterii politice.

Repet. 60 de miliarde lei in mana lui Valcov exact cand intram in 4 campanii electorale in urmatorii doi ani.

Acum este clar de ce nu pleaca de langa guvern ALDE si UDMR, indiferent de ce nenorociri arunca PSD asupra romanilor. Este vorba de 60 miliarde lei.

In 2018 Valcov a pregatit legislatia, a creat fondurile suverane, iar acum poate sa distribuie acesti bani, prin comisia de prognoza, fara sa-i fie frica ca merge la puscarie.

Mai mult, ministrul finatelor si premierul s-au asigurat prin OUG 114 ca nici ei nu vor raspunde penal pentru modul in care sunt distribuiti acesti bani.

Obiectivul principal, in opinia mea, al negocierilor pe buget in urmatoareele zile- reducerea creditelor de angajament cu 60% fata de suma din legea bugetului de stat. Toti cei care se opun inseamna ca s-au inteles cu PSD ca pentru votul lor sa primeasca o parte din cele 60 miliarde lei.

Buget 2019 – Prostia si ticalosia se platesc!

In cazul acesta, platim noi ce decid Dragnea si Valcov sustinuti de ALDE si UDMR.

In 2017 au introdus transport gratuit pentru studenti. In 2019 este nevoie de 150 milioane lei de la buget pentru CFR Calatori.

In 2019 au introdus taxa pe lacomie. Consecinta? Trebuie sa subventionam de la buget CEC Bank cu 940 milioane lei.

Asa ca NU au mai ramas bani si pentru cea mai importanta autostrada din Romania- Sibiu – Pitesti. In buget sunt alocati 110 milioane lei si 600 mii lei pentru revizuirea studii de fezabilitate. 😉 E clar, nu?

Acest buget este un buget prin care PSD+ALDE+UDMR doresc sa-si maximizeze votul in alegeri. Atat!

Oricat ar incerca trompetele lor sa ascunda adevarul, cifrele nu mint.

Se folosesc de banii din taxe, impozite, accize pentru INTERESUL PERSONAL! Trebuie sa raspunda PERSONAL, toti!”, a comentat Florin Cîțu.

5 COMENTARII

  1. Lasati ironiile si votati mai departe p.s.d.ca se poate si mai rau defapt este mult mai rau dar nu va dati seama.
    Nu vedeti cu o justitie atit de toleranta ei acuza justitia si procurori care inceara sa mai faca ceva pentru tara asta
    Cum iau zis p.s.d.isti statul paralel nui asa iau bagat aici si pe securisti practic in Romania ei sunt statul cine indrazneste sa le faca sau zica ceva ataca statul Roman fie el postac sau presedintele Romaniei.

  2. Prin indiferența vinovată și prostia noastră mereu păguboasă, am băgat vulpoii social democrați în cotețul nostru cu găini …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.