Acasă Actualitate Consilier neoficial al lui Dragnea și fost servant al lui SOV, Doru...

Consilier neoficial al lui Dragnea și fost servant al lui SOV, Doru Bușcu anunță demararea unei campanii denigratoare la adresa lui Klaus Iohannis

DISTRIBUIȚI

Redactor șef al publicației Cațavencii, Doru Bușcu, care susținea ca mitingul din 10 august a fost organizat de SRI a fost demascat de jurnaliștii Dan Tapalagă și Dan Andronic.
Ieri același Doru Bușcu a anunțat că are informații potrivit cărora în perioada imediat următoare va începe o campanie de presă privind ‘istoria imobiliară’ a președintelui României, Klaus Iohannis.

„E captivul nepriceperii si vanitatilor sale, este un presedinte al confortului, nedispus sa porneasca razboaie decat atunci când ele sunt total inutile, neinzestrat pentru politica. E un agent imobiliar foarte bun pentru el insusi. Se va naste, începând cu zilele astea, o intrega istorie imobiliara care nu se sfarseste cu acele 6 case, ci continua cu multe alte proprietati. Am o informatie, da”, a declarat jurnalistul la Tvr.

Doru Bușcu, redactorul-șef al revistei Cațavencii, a declarat în luna august pentru Pagina de Media că nu este consilierul lui Liviu Dragnea, dar a lăudat lupta acestuia împotriva ”influenței negre a serviciilor” și a calificat cele două condamnări ale liderului PSD drept ”rezultatul jocului politic și nu al justiției purificată de securiști”.

El a mai relatat că în perioada referendumului pentru demiterea lui Băsescu din 2012 s-a întâlnit cu Ponta și cu Dragnea pentru că ”aveam un inamic comun. Băsescu și oamenii lui făcuseră praf ceea ce construisem în 20 de ani, grupul Cațavencu. Am sperat că va fi înlăturat la referendum, dar securiștii i-au învins atunci pe incompetenți .

Bușcu a mai spus pentru Paginademedia.ro că ”În 2014, 2015, 2016, au mai fost întâlniri – informale, cu oameni politici din toate partidele. Mircea Dinescu, partenerul meu la Cațavencii, are un restaurant potrivit”.

Citește cum și-a băgat jurnalistul adânc mâna în borcanul cu miere al RAAPPS în articolul Ziarist, deontolog cu vilă de la RAAPPS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.